Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???
Potřeboval bych poradit. Před nějakým časem jsem narazil na web, kde bylo možno reklamovat HDD Western Digital bez záručního listu a dalších dokladu. Cena za vyřízení takové reklamace byla okolo 500,-Kč. Nyní, když potřebuju najít onen odkaz tak se těžce nedaří. Pokud budete vědět díky moc za zprávu !!!
Re: Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???
Citace:
Původně odeslal Harp
Potřeboval bych poradit. Před nějakým časem jsem narazil na web, kde bylo možno reklamovat HDD Western Digital bez záručního listu a dalších dokladu. Cena za vyřízení takové reklamace byla okolo 500,-Kč. Nyní, když potřebuju najít onen odkaz tak se těžce nedaří. Pokud budete vědět díky moc za zprávu !!!
Sice pochybuji, ale pokud si zaplatíš poštovný do Malaysie, tak testni www.wdc.com
Re: Reklamace HDD Western Digital bez záručního listu ???
Citace:
Původně odeslal Harp
Vetsina distributoru ti to vyreklamuje za maly poplatek. Nevyhodou je, ze je nic nezavazuje k vyrizeni reklamace do 30dni, vetsinou to byva 90 až 180 dni !!!
Už jsem to našel ! Hurááá !
Pro všechny, kdo by něco podobného v budoucnu hledali.
http://www.euroshop.cz/servis/