Ryha na desce (nedulezite :-) )
Dneska rano jsem to zjistil! :eek: Na desce mam asi 3 cm dlouhej skrabanec!!! :-o Vede pres zemnici plosku a pres tri cesticky kousek od socketu. Nevim, jak se tam dostal, asi jak jsem poprve nandaval chladic, nebo jak jsem se ho vcera pokousel v casu sundat! >:E Mam s tim neco delat? Treba to zatrit nejakym lakem, aby to neoxidovalo, nebo tak? Jinak deska funguje dobre, ale jsem z toho pekne hotovej!!! :evil: Prosim pomoc! :cry: DIKY!
Re: Skrabanec na desce (DULEZITE!!!)
Citace:
Původně odeslal IntEx
Dneska rano jsem to zjistil! :eek: Na desce mam asi 3 cm dlouhej skrabanec!!! :-o Vede pres zemnici plosku a pres tri cesticky kousek od socketu. Nevim, jak se tam dostal, asi jak jsem poprve nandaval chladic, nebo jak jsem se ho vcera pokousel v casu sundat! >:E Mam s tim neco delat? Treba to zatrit nejakym lakem, aby to neoxidovalo, nebo tak? Jinak deska funguje dobre, ale jsem z toho pekne hotovej!!! :evil: Prosim pomoc! :cry: DIKY!
A je to záruce,ale na druhou stranu ta deska je cenově tak nízko,že to zase prakticky žádná ztráta nebude v případě nového kupu :)
A je to záruce,ale na druhou stranu ta deska je cenově tak nízko,že to zase prakticky žádná ztráta nebude v případě nového kupu :)[/quote]
Ja nevim, ono to skoro vubec neni videt, vsiml jsem si toho jenom proti svetlu a je to trosku videt na popisech odporu, ktery (ty popisy) jsou napsany na desce. Kdyz bych to nedejboze reklamoval, tak si myslim, ze by si toho ani nevsimli.
Citace:
Původně odeslal IntEx
A je to záruce,ale na druhou stranu ta deska je cenově tak nízko,že to zase prakticky žádná ztráta nebude v případě nového kupu :)
Ja nevim, ono to skoro vubec neni videt, vsiml jsem si toho jenom proti svetlu a je to trosku videt na popisech odporu, ktery (ty popisy) jsou napsany na desce. Kdyz bych to nedejboze reklamoval, tak si myslim, ze by si toho ani nevsimli.[/quote]
no když jsem reklamoval ECS K7s6a , která měla asi 1cm hlubší vryp (mi holt sjel šroubovák a deska kaput), tak si toho nevšimli a dali mi novou... :D
Citace:
no když jsem reklamoval ECS K7s6a , která měla asi 1cm hlubší vryp (mi holt sjel šroubovák a deska kaput), tak si toho nevšimli a dali mi novou... :D
Kvuli cemu jsi ji reklamoval? Kvuli tomu vrypu, ze to zlobilo (jak?)? Nebo se ti to jenom nelibilo a tak sis neco vymyslel a oni ti to vymenili? Byli velky komplikace s reklamaci, nebo vymena z ruky do ruky?
Citace:
Původně odeslal IntEx
Ja nevim, ono to skoro vubec neni videt, vsiml jsem si toho jenom proti svetlu a je to trosku videt na popisech odporu, ktery (ty popisy) jsou napsany na desce. Kdyz bych to nedejboze reklamoval, tak si myslim, ze by si toho ani nevsimli.[/quote]
...no Ty mas teda problemy :lol:
ak ten skrabanec je fakt taky slaby, ze ho treba priam hladat -> "vsiml jsem si toho jenom proti svetlu" :mweheh: , tak potom si myslim, ze sa nemas coho obavat, ak ta doska odide, tak by to nemalo byt kvoli tomu a mali by Ti ju aj v pohode vyreklamovat...