...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...
Nazdarek lidicky. Koupil jsem new desku (Asus A7N8X) a WinXP mne po chvilce prace a nekolika dobrych restartech zacali pri restartu vypinat disky. Proste dam restart a a disky utichnou. Roztoci se az pri detekovani IDE zarizeni. Nevite nekdo nejakou pomoc? Diikyy za kazdou radu.
Re: ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...
Citace:
Původně odeslal Firestone
Nazdarek lidicky. Koupil jsem new desku (Asus A7N8X) a WinXP mne po chvilce prace a nekolika dobrych restartech zacali pri restartu vypinat disky. Proste dam restart a a disky utichnou. Roztoci se az pri detekovani IDE zarizeni. Nevite nekdo nejakou pomoc? Diikyy za kazdou radu.
Mne to robilo presne to iste (teda pokial som mal nainstalovane XP).
Najblizsie si ich planujem opet nahodit a tiez nechcem aby sa mi pri restarte opotrebuvavali disky vypinanim a pri detekcii zapinanim.
Mam MB GA-BX2000+ (ultra66 promise raid) a neinstalujem si tie ovladace intel inf. co mam teda urobit ???
thx
Re: ...:: Pri restaru WinXP se vypnou disky ::...
Citace:
Původně odeslal TiMEoS
Citace:
Původně odeslal Firestone
Mne to robilo presne to iste (teda pokial som mal nainstalovane XP).
Najblizsie si ich planujem opet nahodit a tiez nechcem aby sa mi pri restarte opotrebuvavali disky vypinanim a pri detekcii zapinanim.
Mam MB GA-BX2000+ (ultra66 promise raid) a neinstalujem si tie ovladace intel inf. co mam teda urobit ???
thx
No takze mne to delalo s novyma ovladacema na desku. Nahodil jsem starsi, ktere byly na CD, ktere je urceno k desce a slape to uz OKI. No ale ve tvem pripade, kdy je platforma Intel, tak to netusim, co by to mohlo byt. Asi to vypada na ovladace k radici IDE...vi nekdo?