Kterej z nich je lip chladi pri mensim hluku ?
u toho AC lze pripadne uvazovat verzi TC - je ta teplotni regulace spolehliva? Moc tomu neverim.
Printable View
Kterej z nich je lip chladi pri mensim hluku ?
u toho AC lze pripadne uvazovat verzi TC - je ta teplotni regulace spolehliva? Moc tomu neverim.
Cooper silent 2 chci je proste super!! za nizkou cenu velky vykon!! a je suprove tichej jen 2200ot, akorat nevim kde ho sehnat v bostaru na ne se.., a ve 100Mega ho zatim nemaji
V nejhorsim si ho nechas poslat z CC :wink:Citace:
Původně odeslal DaMilo
jestli bude objednavani z toho jednoho vebu z nemecka v poho tak tam maj tyhle mrdky za max 200kč nekolik ale to nevim sto pro jestli bude nakup pohoda teprva provadim prvni nakup ale vypadaj solidne
ikdyz connection eletronic vypadal taky ok ale pak sem dostal balik za mesic :evil:
s tim taky pocitam, ze bych si to objednal pripadne pres tebe. za cenu kolem 7EUR jsou ty obycejnejsi - Copper Silent 2 (TC) je kolem 20EUR. Akorat porad nevim jestli neni lepsi Volcano 9 ?Citace:
Původně odeslal fabsa
Copper Silent 2 som sice neskusal ale mam volcano 9 som spokojny.Chladi vynikajuco mam ho na najmensich otackach (1503) a vobec ho neni pocut a teplota? 38 stupnou.
Diik, jdu ho objednat.Citace:
Původně odeslal cd-mann
Za 15 eur bezkonkurencni....
a jaký to dělá hluk, někde jsem totiž četl, že při nízkých otáčkách to nepříjemně vybruje a hlučí, protože je to primárně stavěné na vyšší otáčky.Citace:
Původně odeslal cd-mann
U mna je Volcano 9 na 2600 rpm je tichsie ako cooler na noname 350W zdroji ...
Viac ako 2600 otacok nepouzivam
Ja ho pouzivam max. na 2000 RPn a neni ho vobec pocut.Skor pocujem tie pridavne v case a HDD.Pri 4800 RPn ma zvuk ako stihacka ;D ale to neni potrebne tak nahat kludne mu staci tych 2000 RPn.Citace:
Původně odeslal eraser
a kde se to dá teda sehnat nějak rozumně? někdo tu psal 15 euro to není na zabití :-)
Na slovensku ho maju v Kendi www.chladice.sk za 732 SK.
Ale u vas neviem.Cena ide pomaly dole ja som ho kupoval asi tak pred tromy mesiacmi za 1150 SK. :evil:
NO JASAN VOOOOOLCANO 9 ;D ;D ;D
No nevím já mám AC Cooper Silent 2 bez TC a jsem nad míru spokojený. je tichý ma dostačující výkon a je certifikovaný až do XP 3400+. V kysni mám AC větráky i jako přídavné a ty jsou taky super silent. Volcano nemůžu hodnotit, protože jsem četl jen recenzi, ale podle té zvukové ukázky co tam měli to byl masakr. Kazdopádně poměr cena výkon a ticho hovoří jednoznačně pro AC CS 2.
Mam AC CS iba jednotku, ale nemozem povedat nic zleho. Akurat, ze pri 35 stupnoch na procaku sa prakticky prestava tocit - mozes citat napisy na vetraciku - a tym padom nizsie velmi teplotu nedas. Regulacia funguje v pohode a niet nad tichucky pocitac v noci.
Ja jsem taky pro AC :-) Ty chladice jsou fakt tichy a chladej dobre...
no víte vono halvně záleží na pasívu (počet žeber atak) a v tomhle je volcano nepřekonatelný, dokoupím tišší větrák a je to est coolink
Hmm neviem preco tak silite za V9 ked je to prakticky to iste ako V7+, ale nema to medenu zakladnu (ten V9) :|
hm..tak to mas asi nake jine Volcano 9 nez ja :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm
pod tabulkou je obrovsky napis "Copper base inserted", to snad ani nemusim prekladat...
Mno jedine co mas medene je ten stred :
http://www.hardwareportal.ru/Coolers...mod/Bottom.jpg
Zvysok je bezny hlinik.... oproti tomu je V7+ celomedený takze sa cely V9 moze :arrow: schovat.
btw...otacky menit mozem aj ja na V7+... tak co je nanom lepsie ???
no celou medenou zakladnu a hlinikovy zebra nema pokud vim zadnej chladic...
V7+ je sice celomedeny, ale ta cena rozhodne neodpovida tomu vykonu
na V9 je lepsi ta cena :-) (V9 je dvakrat levnejsi nez V7+)
jinak postnout takovejhle obrazek bylo opravdu moc chytry...vetsi by tam nebyl? :roll:
me ten obrazek volcana 9 nemusis posilat, ja ho mam na prociku, takze vim mozna lip nez ty, co je to za chladic
přesně tak TT volcano 9 rulezCitace:
Původně odeslal mraky
Mno nad cenou som nerozmyslal :|Citace:
Původně odeslal mraky
Si mohol napisat rovno ... som nechapal preco ma byt V9 lepsie ako V7+ :wink:
Ked je proste lacnejsi .... je to jasne.
btw... ten obrazok :) ostatne boli prezmenu tak male ze bolo vydiat prd ;D
tak jsi ho mohl zmensit ne? nebo dat jenom vyrez s jadrem :roll:Citace:
Původně odeslal Semik