když otevírám cd mechaniku, tak se mi na chvili kousne cd,třeba přehrávání winampu.když ji otevírám soft.tak ne ???
vite někdo jak na to?
dik
Printable View
když otevírám cd mechaniku, tak se mi na chvili kousne cd,třeba přehrávání winampu.když ji otevírám soft.tak ne ???
vite někdo jak na to?
dik
máš jí na stejný kšandě jako hdd, ze kterého si pouštíš mp3ky, ne ??? jestli jo tak jí hoď jinam... :?
pravě,že ne
mám to takle
prim:
master:HDD
slave:DVD
sek:
master:
slave:CD-RW
posloucham mp3ky a potřebuju vyndat cd,zmáčknu eject a mp3ka se kousne,nepomahá ani dát větsí vyrovnavaci pamět ve winampu
dneska jdu do XP Prof,tak uvidim jestli to bude dělat dál
hmm to je divný...tak jí zkus hodit na master, když tam nic nemáš... :?
tak jsem dal WinXP Prof a už to nedělá ???
tak to bylo asi woknama
tuhle univerzální "výmluvu" miluju - když nevíš co s tim je, je to woknama ;DCitace:
Původně odeslal Ryki
Kukla: Takže ak to seká systém pri vysúvaní (dám vysunúť CD, jedno či HW /SW príkaz a hrá napr. Winamp MP3ky na disku, LED na DVD zabliká a potom vysunie. Winamp sa sekne kým CD Tray naskončí vysúvací pohyb, potom sa to odsekne.), je to tým že je to na rovnakej sbernici-kábli. Tak ale čo to tak tú zbernicu zaťaží, to je divné. To ako, že médium sa vysúva, prenosy sú zakázané? POK
to ne, ale buď je to windowsama - vyz výše (tzn někde v registrech apod. je něco zahrabanýho co to způsobuje) nebo to je samotnou mechanikou - některý, hlavně starší tím trpěly - prostě zaberou celou sběrnici na tu chvíli jen pro sebe :roll: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Nemuze to byt ani oknama ani zapojenim pres jednu ksandu.Mam WXP prof,a mam 2xHDD,oba svoji ksandou do Raidu1 a Raidu2, CD-rom do ide2 a CD-RW do Ide1.Dela mi to taky.Jen ale pokud palim a pri ukonceni paleni se v neru vysouva CD,tak se mi sekne vsecko.Jen na asi 0,5s ale i to stve,Jinak pri jinem vysouvani se PC nekouse...zkousel jsem i ruzne prehazovat ksandy a mastry a slavy a ja nevim co jeste...a dela to porad. :evil: