Ovládací soft pro MS Sidewinder Force Feedback 2???
Chtěl jsem se zeptat, jestli se nějak dá rozchodit ten software pro joy MS Sidewinder Force Feedback 2 na Windows XP, které umožňují dělat profily a prý nastavovat citlivost FF. V klasických Ovládacích panelech - Herní zařízení se nic nedá nastavit :-(
Potřeboval bych to, jelikož se mi FF u některých her příliš slabý :?
(IL2, Cobat Flight Sim. 3, apod.)
Re: Ovládací soft pro MS Sidewinder Force Feedback 2???
Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Chtěl jsem se zeptat, jestli se nějak dá rozchodit ten software pro joy MS Sidewinder Force Feedback 2 na Windows XP, které umožňují dělat profily a prý nastavovat citlivost FF. V klasických Ovládacích panelech - Herní zařízení se nic nedá nastavit :-(
Potřeboval bych to, jelikož se mi FF u některých her příliš slabý :?
(IL2, Cobat Flight Sim. 3, apod.)
Jo, da. Jestli mas ten software verze 4.0 tak ho nainstalujes bez problemu a nastaveni joysticku funguje. Ale bohuzel - spring force (sila, ktera urcuje jak silne se joystick navraci do centerove polohy) je v tom software pro WinXP prevracena - proste mas problem ten joystick udrzet vycentrovanej. Jinak to funguje dobre. Ale taky je druha moznost, specialne pro IL-2. Staci mit programek fedit.exe (je soucasti SDK DirectX) a v nem si otevrit soubory .ffe, ktere se nachazeji ve ForceFeedback adresari v IL-2 a editovat citlivost a vuli force feedbackovych efektu primo pro tuhle hru.