chtel bzch se zeptat, cim nejlip prestrikat case... normalnim sprejem??
Printable View
chtel bzch se zeptat, cim nejlip prestrikat case... normalnim sprejem??
Podle toho cemu rikas normalni sprej. Ja to strikal klasickym v Baumaxu koupenym Dupli-Color Aerosol Art rychle schnoucim sprejem (145,- za butylku) . Nekolik vrstev (2-3). A pak jednou vrstvou lesklyho bezbarvyho laku.
a musim rict ze vysledek tohodle Erbova snazeni vypadal velmi dobreCitace:
Původně odeslal Erbriac
Alebo nabehnes do nejakeho autoservisu, cvaknes za postriekanie a material a je to :lol: :lol: :lol:
A ani jsi to predtim neobrousil? ???Citace:
Původně odeslal Erbriac
No samozrejne ze jo, ale ne az na kov. Proste jen aby zmizel takovej ten jemne hrubej povrch puvodniho nastriku. Pak oplach vodou s troskou jaru, vyfenoval a jelo se. Na vodorovne plose a udelat nastrikem pekne tenkou hladinku, nechat asi 20 minut zaschnout a znovu. Po finalnim nastriku jsem to nechal asi den uschnout a pak sel ten bezbarvej lak. Zase tenkou hladinku a 24h schnuti. A na to schnuti jsem to vzal do mistnosti (vetrane a neobyvane), protoze kdyz jsem to mel venku, lepil se na to prach, popilek a vubec svinstvo ve vzduchu...
super .. toto som prave potreboval .. step-by-step navod, tiez si to xcem streknut .. inak a plasty si robil ako? viem ze sa to tu uz riesilo ale ked si taky sikovny :)
MadCap
No, bud muzes pouzit podkladovku na plasty a pak stejne jako psano vyse (bez toho brouseni)...ale ja ty plasty akorat omyl jarovou vodou, vyfenoval (pac jsem netrpelivej) a strikal (na tom spreji bylo napsano kovy i plast). Akorat uz ne hladinky, ale tenci vrstvicky, protoze ty plastovy cela jsou dost clenity a nechtel jsem aby to stekalo a delalo kapky. A s tim bezbarvym zrovna tak, tenke vrstvicky.
Tak toto som potreboval vediet aj ja
Viz thread http://www.overclocking.cz/4um/viewt...270&highlight=
Dikes
jj, dikes... nemel bys foto??
Jedine z Lan Party. Nejdetailnejsi asi tohle...Muzes tam videt odraz predmetu na stole od prestrikane bocnice. Hladky, leskly nastrik. A zvladne to urcite kazdej, ja to delal poprve v zivote :)
http://www.warlord.wz.cz/photo/lan_dc/016.jpg
2Erbriac: Very nice work. To sis delal to lcd?? Mam v planu do budoucna taky neco takovyho udelat.
2Killer[SH]- Erbiac ma pravdu a je videt ze mu to jde. Jelikoz mam i ja nastrikanou case, tak bych te chtel upozornit na ty plasty. Kamos mi to strikal a rikal ze se ten podklad pod barvu spatne odhaduje. Radsi si to prvne vyzkousej nekde ze spod a uvidis jak moc to lepta a pak uz si poradis :wink:
no sak take LCD mam aj ja - 4 riadky a neviem kolko znakov :wink: ale je super!!
Mno já jsem teda použil stejnej postup jako Erbriac, akorát i u bezbarvýho laku jsem dělal víc vrstev. U barvy asi 4 nebo 5, u laku asi 3.
http://neptunexp.pc.cz/images/4.gif
více neptunexp.pc.cz.
ja se s tim teda vubec nesr.al. Proste sem kopil 2plechovky cernyho spreje na korekce autolaku (autoemail) a nastrikal celej case, i plastovou celni masku. Drzi to zatim perfektne, nater neni sice uplne leskly ale matny taky neni.. proste napohodu za 140 hotovo..
hele netwrď mi že we wětrané místnosti se taky neusazuje prach...ten přece musí w tom proudu wzduchu se pohybowat...ideální by to bylo zamknout do něčeho wzduchotěsnýho - uwažuju o něčem jak plastikowém boxu...Citace:
Původně odeslal Erbriac
no jo alebo sa da pouzit bezna technika analogovych fotografov ... kupelna, pustena sprcha na 10 minut a prach tam zarucene nebude .len treba mat zapnute odsavanie koli vlhkosti ... ta fotografom nevadi ;)))