current system temperature - 51
current CPU temperature - 40
nejake obratene nie ???
roby to este niekomu ???
btw:co za soft na monitorovanie teplot pouzivate(speedfan mi nejde :evil: )
;D
Printable View
current system temperature - 51
current CPU temperature - 40
nejake obratene nie ???
roby to este niekomu ???
btw:co za soft na monitorovanie teplot pouzivate(speedfan mi nejde :evil: )
;D
To je naprosto v pořádku, každá deska používá jiné zapojení příslušného monitorovacího chipu - HW sensoru, proto některá deska s daným programem ukazuje přehozené hodnoty. Pomoc je lehká, stačí změnit nastavení sensorů v settings toho programu. MBM/SpeedFANCitace:
Původně odeslal mitchi
no v programe by mi to ani nevadilo ale toto ukazuje bios ;D
A tobě to vadí? Modifikace toho Gigabyte, Award 6.0 BIOSu - original.tmp, hmmm, měl jsem s tím problémy. Nevím kde má Award 6.0 checksum a modbin to neumí korektně updatnout. Takže tohle neopravím...
hmm,pokial to je iba prehodene tak nevadi :wink:Citace:
Původně odeslal Spec
btw:nevies odkial mera teplotu CPU?(jadro alebo socet)pokial socet tak je vsetko OK ;D
Zajímají mě 2 věci.
1. Odkud bere deska info o teplotě v kejsu, z NB??
2. Že mám teplotu systému vyšší, jsem si už zvyknul, ale není při zavřeném kejsu 44°C systému nějak moc??
Gigabyte 7VA/VAX/VAXP/Ultra umí číst info z CPU jak ze socketu, tak z interního čidla v CPU. V biosu je info ze socketu.Citace:
Původně odeslal Millisx
Info z interní diody se nejlíp nastaví ve SpeedFAN, mě jel jak po másle, prostě paráda. Jen se musí umět nainstalovat a nakonfigurovat :-)
Teplota case se bere z čidla, který je někde na desce, nevím kde teď přesně je.
A ta teplota co jsi psal je OK :roll:
2Spec: Dík :roll: :roll:
:wink:
A na ten speedfan se podívám. Tohle slyším poprvé :oops:
2 Mitchi
Prosim ta co s tou chuderkou robis? :-o Ved ja som na nej mal v BIOSe len 35°C.
??? hmm,a aku seriu CPU si mal ??? (mozno menej hriala)Citace:
Původně odeslal NOD
btw:hovoril si ze na dosku je zaruka,mas k tomu aj nejaky papier,asi si mi ho zabudol dat ;D
Papier k tomu mam ale su tam aj ine veci co som vtedy bral takze ked sa ti to posere tak mi brnknes a zbehneme tam. :wink: