Kolko dostanem z tejto karty ??? Nemam pridavne chladenie.
Printable View
Kolko dostanem z tejto karty ??? Nemam pridavne chladenie.
Hodně :lol: :lol: :lol: ,viz popisCitace:
Původně odeslal b3nco
2P.D. Oprav si podpis - Sapphire, ne Saphire je vyrobcem tvoji karty. :wink:
2b3nco: Lze z nich dostat opravdu hodne. Taky Te odkazu na muj podpis. :-) Tim nadpisem jsi mynil nonPRO, nebo tu svoji ?
Ty jsi ale puntičkář :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
a jak to je s Pro verzí ?
No jadro by melo jit zhruba stejne jako u procka. Akorat ramky tam jsou horsi,takze pujdou mene. Je treba vyzkouset, lisi se to i od kusu.Citace:
Původně odeslal Q
ja sem na svym Saphire np skousel cca 400-410/300 a jelo to co si pamatuju 6h v kuse gameseni v pohode :wink:, bohuzel mam na to slabej zdroj a obcas to blblo...
rek bych ze je to kus od kusu, ja na svy sapphire jak udelam vic jak 310MHz, tak uz se mi objevujou v obraze cerny trojuhelniky
Já dostanu ze svýho PowerColoru 360 jádro / 303 paměti, ale už to solidně topí (s původním chladičem).
Ja mam nonPRO @ PRO ;D ;D vlastne som chcel vediet kolko mi to da zo zakladnym chladicom.Citace:
Původně odeslal Dawe
ja mam na 9500nonPRO maximalni rekord 425/330 :) coz je celkem slusnej vysledek
Takze ho mozem pretaktovat aspon na 325/325 ??? - MAM ZAKLADNY CHLADIC BUDE STIHAT ???
jak to chladis?Citace:
Původně odeslal Rabban
Kolko mas v 3D Marku na tvojej masine ???Citace:
Původně odeslal Deputy
b3nco: 3900+ v 3dmarku 03, s tim ze to honim pres vsech 8 pipelines
chladim to origos chladice a cela karta je ofukovana chladakem z AC super silent 2500. Ale na frekvenci me brzdi cip a ne teplota, kdyz to popozenu vejs, tak uz mi litaj chyby v obraze
v 3Dm2001 mam cca 13200b
3Dm2003 asi tak 3500b
Citace:
Původně odeslal Deputy
Ja mam 3600+ nie je to nejak malo ???
asi malo taktujes ;) na kolika ti karta beha? v tom novim 3Dmrsku zalezi nejvic na taktu karty...
rabban: celkem hustej rozdil v taktovatelnosti stejnyho cipu 410+ Mhz a 310Mhz u mne...
myslim, ze to ovlivnuje i teplota ve skrini....predtim mi to na PIII bezelo v pohode na 330
mozna bych to mohl zacit taky ofukovat...nemas nejakou fotku kam umistit ten vetrak?
bleh tak to asi nemam, ja este tak nejak nevlastnim digital...
)Slušnej výkon, Deputy,Citace:
Původně odeslal Deputy
nerad, ale beru tvůj OC,
jinak bych řekl, že tekutej dusík to jistí... :lol:
Ber, ale co nadělá 256-bit,
když mám jeden z testů
R9500,128MB, 256-bit, 8x1pip, Patched, OC, core 364.5, mem 310.5, 5109b 3DMFM, FSB133MHz, W2k, Cat 3.6 w CP.. :wink:
Je to čerstej Safírek (pro puntičkáře SAPPHIRE, a doplňuju - stejnej barák, co to vyráběla sama ATI - plus původní lidi od ATI :!: )
Strop mám 5155b, 370/310, ale normálně frčím 297/297 (300/300),
proč to hnát, když gamesy jedou těžce v poho s 2AA a 16 Anizotrop Filtering...
Je čas, klídek, a až přijde fakt zátěž... :-o :D ;D