Jaký používáte monitorovací software na stav Vašeho systému? Rád bych si zvolil nějaký lepší :wink: (používám MBM5, občas MBProbe), ale nevím, jaké vlastně existují. :oops: Díky!
Printable View
Jaký používáte monitorovací software na stav Vašeho systému? Rád bych si zvolil nějaký lepší :wink: (používám MBM5, občas MBProbe), ale nevím, jaké vlastně existují. :oops: Díky!
SpeedFan
ten mi moc nechodi :?Citace:
Původně odeslal Atom
Nechodi ? Ledaze bys ho neumel nakonfigurovat...Citace:
Původně odeslal mitchi
nechodi prtoze ked ho spustim tak mu to trva asi 50s a potom blbne :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
MotherboardMonitor Verzi nevim ta posledni.
Jedine MBM a pekne si to zobrazujem na LCD zabudovanom v case
Na 99,9% základních desek funguje SpeedFAN bez problémů.Citace:
Původně odeslal IntEx
Na Gigabyte 7VA/VAX/VAXP/Ultra všech revizí jede SpeedFAN 4.08 bez problémů :-) Popiš jaký máš problém a zkusíme ho vyřešit :roll:
no ako som uz pisla,startuje 50s a potom sa chova ako zamrznuty a vstko mu trva strasne dlho.
btw: 2Spec: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=27367
Problem je v tom ,ze sice Speedfan na tomto board_u opravdu jede,ITE9705 podporuje regulaci az 3 ventilatoru,tato regulace vsak neni hardwarove zapojena - tudiz lze Speedfan vyuzit pouze k monitoringu- k cemuz puvodne neni urcen.Dale bych vas chtel upozornit na nemoznost spusteni jakehokoliv DOSosovskeho programu v "plnem okne" pod WinXP,pokud je na pozadi spusten Speedfan - tento "BUG" mi nebyl schopen vysvetlit ani sam autor (Alfredo Milani) - asi pry nejaky problem v pouzivani SMBus_u pri emulaci Dos_u.Dale upozornuji na ne vzdy bezproblemovou instalaci.Jinak skvely program (autorovi jsem poslal 10Eur :wink: ),v pripade 7VAX(P) vsak pouzivam MBM 5.3.2 (zdlouhave prvni nastaveni,zatuh pri sledovani zatizeni CPU),ale jinak "very good".