jelikož mám teď atinu(nVidia sukx), tak tu ted budu míň( ale V3 v PCI si nechám ;D ) Kdyby někdo náhodou chtěl V5 5500 do AGP,tak ať se ozve, už se jí chcu zbavit :arrow: na ABITu nejede(AGP 4x,a přitom na čipsetu VIA 333 :evil: )
Printable View
jelikož mám teď atinu(nVidia sukx), tak tu ted budu míň( ale V3 v PCI si nechám ;D ) Kdyby někdo náhodou chtěl V5 5500 do AGP,tak ať se ozve, už se jí chcu zbavit :arrow: na ABITu nejede(AGP 4x,a přitom na čipsetu VIA 333 :evil: )
Zase jeden, kterej to vzdal :? R.I.P
3dfx forever! ;D
Beru tu V5. Kolik za ní chceš ???
No škoda,ale máš štěstí,že si necháš alespoň tu V3-ku ;D ;D
AHOJ
Hochu ty si dopadnul jako ja :-) Ja si moji V3 PCI taky nechal :-) Obcas se flaka v druhym PC - 333 Mhz :D
Jak AHOJ :evil: ,já sem to asi blbě napsal, já tu teď budu jen o 10% míň, než předtím ;D 3DFx FOREVER,akorát nemám kam nacpat tu V5,tak ji nábízím tu,tady ji někdo na 100% využije, a Radeona potřebuju na DOOMa třetího 8-)Citace:
Původně odeslal Katoo
si dělám srandu :wink:
voodoo není na věky,ale je to koníček ;D
taky mám Xabre 600 :wink:
To je škoda, že už nebudeš mít skvělou Voodoo 5 5500. Ja si myslím že by Dooma 3 zvládla. Já teda alespoň doufám. Ale určitě nezapomeň na firmu, která dělala vždy nejlepší karty a také byla u vzniku 3D karet.