Panove, mohu mit tuto kartu... GA LEADTEK 64MB GF3 Ti200 TV DVI**E
Kdysi mi zde nekdo radil at do ni jdu. Rika vam neco vyrobce? Neni to uplny shit??? Prosim o REAKCE!! 8)
Mejte se pekne :evil:
Printable View
Panove, mohu mit tuto kartu... GA LEADTEK 64MB GF3 Ti200 TV DVI**E
Kdysi mi zde nekdo radil at do ni jdu. Rika vam neco vyrobce? Neni to uplny shit??? Prosim o REAKCE!! 8)
Mejte se pekne :evil:
Mela by byt v pohode, ale vlastni zkusenosti nemam.
Leadtek rozhodne neni shit :wink:
OK myslim ze to mi staci.. koukal jsem na jejich web a vypada slibne. Slysel jsem o te fi. ale uz jsem si nepamatoval v jakych souvislostech :-) :oops:
Diky!
Leadtek je výborný jak na kvalitu obrazu (nepoužívá filtry nVidia, které jsou největší slabinou GeForce, ale své vlastní), tak i na oc. Na 64MB kartách jsou obvykle 3.8 nebo 4ns paměti. Je to špičkový výrobce.
Já mám na své sestavě (viz dole) skóre na 3DMark2001 8023 bodů na Detonátorech 40.72 WHQL..
me praje prijde ze ty lepsi filtry pouzivaji jen ty nejvyssi verze TDH (ktery se uz sem ted nevozej - aspon sem zadnou nevidel nikde), takze mozna bude mit lepsi obraz GF3 TDH (o ktery se rika ze se plne vyrovna nejen ATI ale i Matroxu G450 - coz me osobne prijde jako nemozne ale nemzju to potvrdit ani vyvratit) nez obycejna Leadtek GF4 (ktera ma horsi 2D obraz nez matrox i Radeon coz muzu potvrdit).
Leadtek je fakt super vyrobce...Obraz u nej je velice slusnej. Sice neni poradne ostry a barvy taky nejsou jako na radeonu, ale rekl bych ze se mu dost blizi...Mozna jsem slepy ;D ale takhle jsem to videl na lanparty potom co jsem si radne prohledl obraz na R9700pro od Herculesu...Mluvil jsem o GF3Ti200/500 a GF4Ti od Leadteku :)
Je v pohode.
Diky vse, prave jsem ji namontoval do Pc. V 3d marku mi dela 3715bodu.. co vy nato?
:roll:
máš malej výkon díky slabému CPU..vyměn a uvidíš,jak poletí výkon grafiky nahoru ;)
Zkusim ho trosku popostrcit a kdyz to nepujde tak koupim neakou 1.4 :-)
spíš Tual 1GHz na 1,5GHz....velkou slabinou u i815 je propustost pamětové sbrnice,tak je třeba to vyhnat,co to dá :wink:
Hmm tak prozatim jsem zvedl FSB na 133 mhz -> 1GHz a k memu prekvapeni se zda ze to pojede.
V 3D Marku 2001 se zvedl vykon o 1000 a neco z 3715 na 49xx... 8-)
co vi na to?
Budu dal zkouset... UT2003Demo mi uz necuka :-)
To uz je lepsi ale na slabsi procaky je asi lepsi R9000. Bracha si ted koupil k Celeronu 850 R9000 (Manli zeleny) se 128 MB pameti a dela mu to v Marku 2001 4800b. coz je na toho Celera dost slusny vysledek. Obraz je pry jako vino. Ja ale cekam na R9500 a doufam ze bude za slusne prachy.
Honza: Jestli koupil zeleny, tak to nejspis nebude Manli ale Sapphire :wink:
Proto taky obraz jak vino 8-)
Ja nevim, co se tyce atin mam k nim spatnej vstah, dost jsem si uzil s kartami zalozenymi na Ati 3D Rage a uz se necitim mit tolik sil trapit se s dalsi Atinou :-)
Verim ze jsou ted uz lepsi... :-)
Mj. Mate mekdo nazor na to proc ten radeon maka lepe s pomalejsimi procaky??
tuhle kartu sem si teď taky koupil a ma nějakej slabej vykon ,nedávno sem si koupil radeon 8500le ale při zátěži se na monitoru rozjeli barevný pruhy ,asi tejden sem se s tim snažil něco uďelat ,ale nic tak sem se nasral a koupil si toho leadteka a novej case ,a radeona prodal bratroj ,kterymu chodi,pak sem zjistil ,že mi radeon v novym case chodi-v 3D Marku asi 7800 bodu ,ale s leadtekem mam 6300 a hry se při vyších detailech sekaj , už mě ty kompy začínaj srát -asi mám smůlu
amd athlon XP1800+ ,256 MB 266DDR,VIA KT 266-A
Geralt
Nechci bejt skodolibej, ale asi se toho moc nezmenilo :-)
Uprime, na tu sestavu je to slabsi, kdyz me na 1Ghz dela 4811... ???
je to zajimave...