Po instalaci novyho HDD mi pc nejde vypnout...ve WXP dam vypnout ... pc se vypne, ale hned zase zapne, newite cim by to mohlo byt?
Printable View
Po instalaci novyho HDD mi pc nejde vypnout...ve WXP dam vypnout ... pc se vypne, ale hned zase zapne, newite cim by to mohlo byt?
Mno, spis budu hadat - nemas v biosu nastaveno treba probuzeni po stisknuti klavesy, pohybu mysi pripadne i jinak? Jsi si jisty, ze se pocitac skutecne vypne a jenom neprepne do Standby pripadne hibernace?
Asi se mu nechce spát,musíš ho unavit nějakou pořádnou pařbou :lol: ;DCitace:
Původně odeslal s_007
vadny zdroj tusim,uz sem se s tim setkal :|
Vypne se a zase zapne nebo se restartuje?
Ja mam nekdy stejnej problem.PC se mi po prikazu vypnout vypina,vypne HDD,pipne deska jako pri zapnuti a znovu mi najede.Dela to casto a nemyslim si ze je to zdrojem,tohle si vsecko hlida deska.Uspani funguje v pohode,zmacknu a PC se vypne (ale vse zustane v pameti).
ResetujeCitace:
Původně odeslal Huncut
Nemam, zkousel i vymazat CMOS, zkontroloval sem vsechny kabely...Citace:
Původně odeslal Erbriac
Vadny zdroj, ale na te sestave to predtim sloCitace:
Původně odeslal Madman
To uz sem zkouzsel, ani Q3A nepomoh :-(Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Dokonce sem ho i prosil, nadaval mu, ale nic ;D
skus pozriet v BIOSe polozku: power state afterr power failure alebo ako sa to vola. daj to na disable-mozno pomoze
pripadne sa skus pohrat s nastav. v biose power management
tenhle problem znam a je to z 90% spatnejma driverama, typicky zastupce zarizeni ktery to delaj jsou scannery UMAX, predevsim jejich software vistascan, ale setkal jsem se s tim i u dalsich zarizeni, doporucuju reinstall woken
tohle mi delal asus taky.. dal sem load deafult a uz to bylo :idea:Citace:
Původně odeslal s_007
To uz sem zkousel... nic nepomaha :-(Citace:
Původně odeslal -1k8aJ- fo eibmooz
taky nepomohlo, zkousel sem WXP i W98Citace:
Původně odeslal Shair
Nuloval sem CMOS, upravoval BIOS, ..., ale nic nepomohlo, ale zkusim to nastavit, jak rikas...Citace:
Původně odeslal user
A jak to dopadlo?
Mam stejnej problem na abitu.
mam pocit ze problem vznikl po flashi na bios 18 ale jiste to nevim.
co muze bejt s tim zdrojem - ja nemam ten pridavnej konektor na 12V (ala P4), muze to neco delat?
jinak sem taky nuloval cmos a loadoval default atd...
umaxe tu nemam a win2kSP3 sou cerstvy ted sem ten komp sestavil...
Tak nevim, pripojil sem si k PC starsi HDD (Seagate 3.02 GB), a uz je to vpoho, takze nevim, cim to mohlo byt.Citace:
Původně odeslal necokoliv
Ten zdroj si menit skusal?
A co flash novyho biosu?
Nee, ale ted uz je to vpoho, takze sem rad, a nechci tam ted radsi nic delat at se to zas nepomrvi :o))Citace:
Původně odeslal Rainbow
mi to dela taky ale az potom co jsem vymenil radeona za woodoo predtim to slo v klidu a v pohode dela mit to v 98 i w xp . pokazdy kdyz dam vypnout tak se to resetuje asi to bude zdrojem ale kdo viii jinak reset biosu taky nepomoch ani fleshovat new snad se to casem samo opraviii ;D ;D
Skus stáhnout nějakej opravnej path
Skoda ze uz to nedela ( :D ) mohl bys zkusit klasickou fintu, jestli to dela i kdyz zmacknes tlacitko power pri zapnutym compu. Normalka by se mel comp s dobrym ATX zdrojem vypnout. :idea:Citace:
Původně odeslal s_007
Nee, nevyp se...teda vyp se, ale pak se zas znovu sam od sebe zapl :o))Citace:
Původně odeslal Halen