Co myslite je lepsie mat 1GB DDR266@333 alebo 512DDR400 ???
btw>kde v ba zozeniem OCZ ???
;D
Printable View
Co myslite je lepsie mat 1GB DDR266@333 alebo 512DDR400 ???
btw>kde v ba zozeniem OCZ ???
;D
Ked myslis tie APACERy co maju v AGEME tak neviem ci vobec daju 333.Ale byt tebou tak asi beriem tych 512MB
tie apacery mam a daju max 343Mhz :wink:
takze vravis radsej vykon ako kapacitu ??? ;D
Ja by som bral radsej kapacitu ...
Samozrejme, jak na co.
Pokud jses tester a honic FPS pak 512MB DDR 400 (samozrejme CPU synchronne, jinak to moc vyznam nema,
Pokud chces co nejlepe pracovat s videem, grafikou, pak 1GB DDR.
To je samozrejme obecne receno, ale funguje to... ;D
Donedavna sem myslel ze 512MB na hry vpoho staci, ale treba GOTHIC II chce vic :-)
Takze dnes uz bych rekl ze radsi 1GB
pane boze. Ja mam 256 a chcem na 512. A vraj uz je aj to malo ?? Ne to ne... chyba je inde.
;D ;D
To nevím na co? Hraju a žádnej problém nevidím ???Citace:
Původně odeslal Jusuf
Pokud si "běžný uživatel", nebo hráč a overclocker :-) , tak co nejrychlejší 512 MB, DDR400 OK a taky latence, CL2... Na video a jiný zpracovávání velkých objemů čím víc, tím líp. Osobně jsem zjistil (aspoň u kusů, který jsem testoval), že např. HyperX od Kingstona jsou lepší než OCZka a v ČR stojí míň...Citace:
Původně odeslal mitchi
Ja myslim ze mne 512mb staci! Za rok budu aj tak lepsie a potom budem zase spekulova... Teraz by som kupil radsej 400ky lebo ak ti nepojdu na 200fsb najmenej tak ich reklamujes ak samozrejme nebude na vine doska :idea: Mne idu moje na max 201 :wink: ale su to len 333ky.
no,dost pracujem zo zvukom a videom tak preto som sa pytal ci mi ta 400vka vynahradi rychlostou tu kapacitu ;D
ten samy problem sem resil ale pokud nekutis v nejakych grafickych editorech ,nebo nehrajes Doom 3 tak ti 512 Bohate staci!Citace:
Původně odeslal mitchi
a vzhledem k casu pozdeji tak nebo tak budes kupovat rychlejsi ramka TZN budes muset prodat 1giga ram , anebo jednoduse dokoupiš dalsi rychlou 512ku... bral bych rychlou ramku!
No presne to som aj ja riesil a nakoniec som zobral tie rychle. Podla mna a aj vela inych ludi uplne dnes staci na beznu pracu (hry,oc,resty..) 512MB. Ja som z 512MB uuuplne spokojny a stymi rychlostami este viac. DDR400@DDR440 je celkom slusne a este ktomu na 6-3-3-CL2.
512MB DDR400 popr. rychlejsi ... hlavne dobrou znacku
vzhledem ke svym potrebam sem koupil 1GB DDR333 tech nejlevnejsich a je to pro me lepsi nez seberychlejsich 512MB, protoze pokud dojde RAm musi se swapovat na disk a i pomala RAM je mnohem rychlejsi nez HDD :wink:
Ja znam i lidi co to hraji s 256MB a GF2MX + duron 700 , a skube se jim to jak svine, ale k veci, budu citovat readme ke GOTHICU II, jen co se tyce pameti:Citace:
Původně odeslal jan555
Minimum:
- 256 MB free memory (512 MB recommended for Windows XP)
Recommended:
- 384 MB free memory
Optimal:
- 512 MB free memory (DDR)
ja idiot :evil: na ten swap som zabudol :oops:Citace:
Původně odeslal DeeKay
vyriesene:ostava 1Gb 2100@ 352Mhz ;D
dik ;D
Bral bych rychlost, myslím si že 512MB zatím stačí. Přece jenom je lepší mít rychlý ramky a garantovanou rychlost, než se z pomalejších snažit vytáhnout nějaký zázračný rychlosti :-) , to je můj názor, někdo ale může nesouhlasit.
Nezabudat na to ze ak si kupi 400mhz DDR tak na tych 400 automaticky ist nemusi :wink:
btw mitchi na tvojom mieste by som si nehal 1gb ram a ak by bolo nutne tak nejake ultra160 disky aj s radicom...ale to fakt na extrem,na fruityloops :wink: ti staci aj 512mb a na soundforge na nahravane z micu tiez moc ram nepotrebujes.A tie jednoduche efekty vo wavoch sa este daju...
A co robis take zo zvukom ??? ;D :lol:
btw kolko mega ma wav ked je to len cisto z micu nahrate...dajme tomu 5 minut a v akej kvalite nahravate??(bez hudby...)
Alebo ako nahravate?