Nemal byt u DLT3C default Vcore 1,6V. Mne doska nastavila 1,5V. Je to OK? Pi tejto voltazi som dosiahol 2058MHz ale zatial som to netestoval "primestable" idem taktit dalej... ale vyzera to na dobry kusok nie?
Printable View
Nemal byt u DLT3C default Vcore 1,6V. Mne doska nastavila 1,5V. Je to OK? Pi tejto voltazi som dosiahol 2058MHz ale zatial som to netestoval "primestable" idem taktit dalej... ale vyzera to na dobry kusok nie?
jo ma to met 1,5V :-)
DLT3C ma 1,5 voltu neboj je to dobre to su podtaktovane 2700 2800 na 1800 takze im staci 1,5V ale ked to bude hnat vyssie tak tomu daj 1,65 a v pohode z toho dostanes 2700 2800 pri 1,65VCitace:
Původně odeslal user
ak chces viac tak daj 1,85V a dostanes z toho tak 2350/2450Mhz +-
tak som hned netrpezlivo skusal maximum a som "trochu" sklamany. 2330 pri 1,75V ale po chvili sa sekol win. Lenze nic este nie je stratene. mam na tom shitovy titan TTC-D5T ci ako sa vola. ked bude hotove VC tak nebude problem s teplotou a mozno pojde aj vyssie. vacsiu voltage som mu uz nechcel davat topil ako blazon skoro 60st v biose.
Preto ja bezim na 1,65V a bezi mi to v pohode na 2267Mhz na viac mi uz blbne zdroj na 2350Mhz a 1,75V mi to beha +- 0,05V a to je tost s 5V mam 4,6 :) musim zohnat 400W zdroj a 12*12 fan a potom to pojde ;))Citace:
Původně odeslal user
To me zajima: Jak chodej ty tvoje pameti na ty rev2,0 NF7-s? 4,3ns vypada pekne...Citace:
Původně odeslal user
podivej se prosimte, jakou mas serii a jestli nahodou nemas novy dizajn PCB desticky - ja jsem prave na takovy procak vcera narazil v krame, a zrovna jsem zalozil thread, jestli o nem nekdo neco vi... :wink:
tych 2300 mhz s Titanom je maximum. S Volcanom 11/7+ sa dostanes i na 2400, viac uz len s vodnikom
Ja mam ten SHIT TTC-D5T a viac ako 47C° pri max zatazi som nemal !!!!Citace:
Původně odeslal user
dost zalezi ako ti meria doska a ako mas psravene cidlo pod cpu. na mojej abitke je to cidlo na dlhsich nozickach tak ze som ho vyhol dohora a potrel teplovod pastou. teraz som na to namontoval stare vodne chladenie a teploty sa pri 210*11,5@1,8V pohybuju od 45 do 60 full load. lenze mam stary hlinikovy vaterblock + 5mm medena platna a maju medzi sebou vysoky teplny odpor. vaterblock ja o dost chladnejsi ako platna. pracujem na novom potom by mala teplota este klesnut.
2 gregorius mam stary typ. na pcb nie je vidno vodive cesty
tjez nevjem preco by mal byt ten Titan shit.. s mojim som ece nemal vjac jako 49°C / ani pri Burn /
Ty mas taky chladic s medenym jadrem, on celohlinikovej. Navic i tak mas cca 65°C v jadre.Citace:
Původně odeslal proe