dost by me zajimalo jak cim lepit plexi sklo...... mam doma sekundove lepid. ... mohu ho pouzit????
nebo si mam sehnat nejake extra???
dik :wink:
Printable View
dost by me zajimalo jak cim lepit plexi sklo...... mam doma sekundove lepid. ... mohu ho pouzit????
nebo si mam sehnat nejake extra???
dik :wink:
nevim jak ostatni,ale ja bych to slepil silikonem, spoje budou alespon pruzne, v ruznych bauhauzech navic maji silikony ruznych tvrdosti, takze si vyberes.
Áno silikónom to ide v pohode. Dá sa použiť aj tmel na opravy, ale ten zostáva dlhšie lepkavý a smradľavý :?
a co tak obojstranna lepiaca paska o nejakej mizivej hrubke? som to videl na nete par krat a tvrdili ze to drzi jak pribite a instalacia je lahodna :)
MadCap
myslis oboustrannou kobercovou lepenku zejo :mweheh:
Souhlasím, druhá možnost je silikon, ale nějaký kvalitní.Citace:
Původně odeslal MadCap
si robis prdel nie? .. na to su specialne pasky a tie drzia jak cert ...Citace:
Původně odeslal TURBO_KrteK
MadCap
ja to mam obojstranov lepiacov paskov na koberec a drzi to genialne vrtele doporucujem :lol:
já to lepil tekoucím umělou pájkou :-) "tou do které se vrazí umělá tyčinka a leze zní tekutá" :lol:
http://overclock.kong.cz/nahledy/TN_...dek_naradi.JPG
Tak toto som vcera kupil a tiez to chcem pouzit na plexy :wink:
drží to fest zkoušel jsem jen tak ze srandy prilepit nepotřebné plexi a kopat a kopat do něj něž se to ulomí :) když to dobře odmastíš lepenou plochu tak to drž opravdu festovně :-oCitace:
Původně odeslal Mikhaill
hmm, ja to lepil chemoprenem a zatim se to tvari, ze to drzi
Mozem len doporucit. ja som lepil plexy tiez touto pajkou a drzi to super.Citace:
Původně odeslal KoNG
EPOXIDCitace:
Původně odeslal riddle
Epoxid je podla mna nato dost tvrdy.
Ale aj ten moze bit.
yo sak ale to nevadi ne? aspon to drzi festově jen to chvilu smrdi...Citace:
Původně odeslal cd-mann
Ne to nevadi.A ten smrad sa da vydrzat ;D
lepsie je nieco co vydrzi nejake to ohnutie .... paska, silikon, ten bordel z glue gun, epoxid a podobne tvrde veci podla mna vydrzia menej
Co ja viem najlepsie je lepit plexy plexym rozpustenym v chloroforme. (snad sa da kupit v lekarni). Ked sa to spravi poriadne. lepeny spoj je neviditelny.
je blbost lepit plexi chemoprenem nebo epoxidem, je velmi chemicky neodolny takze by se mohlo stat ze se sice prilepi ale i rozlepta. nejlepsi je obyc neagrasivni silikon nebo tavna pistole.
Este ma napadlo,existuje taka guma,okraj,neviem jak to mam nazvat...z jednej strany sa to da do bocnice a do druhej strany sa da okno,nic sa nemusi lepit,kde to zozenem??
V Baumaxe nic take nemaju...
to je snad potom jedno esi se to rozlepta, nebo ne, stejne to z toho uz nedostanu ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
to trva moc dlouho...clovek u toho furt usina...radsi tu kobercovkuCitace:
Původně odeslal Laci
jo takovej dotaz - jaky tvary der na plexi ste si vyrizly do case? normalni ctverec nebo neco zajimaveho?
a jak siroky plexi ste tam dali?
Pani a co takto skusit moj oblubeny Patex ten super fix alebo jak sa vola.Drzi ako prizvarane. :wink: