Slysel jsem, ze na W98fe zasadne nefunguje USB. Je to pravda? A jak je to s USB a jeste starsima Woknama?
Printable View
Slysel jsem, ze na W98fe zasadne nefunguje USB. Je to pravda? A jak je to s USB a jeste starsima Woknama?
fe = final edition ??
No tak fotky z digitálu si přes USB stahuju i na W98SE a pokud se nepletu šlapalo to i na W95. Samo že s driverama :-)
Jediný na čem mi USB nefunguje jsou NT v práci, ale tam je to jasný ...
ti co ti to rikali asi mysleli ze to nefunguje bez ovladacu.. u 98 je jedinej problem s usb ze bez ovladacu nefungujou flash disky :( xp,2k bez ovladacu no problemoCitace:
Původně odeslal mikus
ve win 98 sem v poho provozoval tiskarnu pres usb, jenom to obsac dela haluzky ze by se z toho jeden po*** ;D
to ale nebude tim USB ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
USB zarizeni rozchodis na W95.osr2 a vys. Vyraz "w98fe" se nepouziva, pokud myslis prvni edici. Problemy s USB nejsou, vyjimkou jsou zminene flash pameti, ale to neni dane specifikaci USB, ale tim, ze ovladac tohoto typu "storage" je jiz v instalaci W2KaXP, zatimco do W98SE musis doinstalovat zvlast.
oo...to sou mi novinky, jako bych to tu uz jednou cetl :wink:Citace:
Původně odeslal Harry
Ale jake problemy? Holt se to musi nainstalovat.
Takze se to zda bejt jasny. Tim FE byla minena First Edition, jestli se to nepouziva, tak sorry, pouzil jsem to jak jsem to koupil :wink:
Diky.