Nainstaloval jsem forum phpBB 2.0.5 a obnovil ze zalohy data s predchoziho fora 2.0.4 a ted dole pise ze je na verzi 2.0.4 a ne 2.0.5 co jsem udelal spatne :?: Jak ted postupovat :?:
Printable View
Nainstaloval jsem forum phpBB 2.0.5 a obnovil ze zalohy data s predchoziho fora 2.0.4 a ted dole pise ze je na verzi 2.0.4 a ne 2.0.5 co jsem udelal spatne :?: Jak ted postupovat :?:
??? jen jsi dumpnul zpět DB a přepsalo to číslo verze??? A to na tom tak záleží jestli je dole napsáno 2.0.4 nebo 2.0.5 ?? Hlavní je že ty scripty jsou 2.0.5 ne??? Pokud opravdu chceš aby to psalo 2.0.5 tak prohledej DB a přepíš číslovku.. Ale to se mi nezdá aby to ukládalo info o verzi zrovna tam :roll: ...
Jak jsi přesně obnovil tu zálohu ???
Ak si dumpol spat staru databazu, tak si este raz nakopci adresar install z 2.0.5tky a spusti upgrade_to_205.php...
Pokial ta serie iba to cislo, tak si otvor phpmyadmin, chod do databazy tvojho fora do tabulky phpbb_config a tam pri premennej config_name=version zmen config_value z .0.2 na .0.5 :roll:
Nezalezi me na tom co tam je napsano za verzi ale proc to dela ? Je to chyba jejich az bude verze 2.0.9 porad tam budu mit 2.0.4 :lol:
Zalohu jsem vytvoril pres moznost fora v admin a zvolil kompletni zalohu.
Pokud zvolim upgrade_to_205.php hodi to chyby protoze podle me to uz 2.0.5 je.
Jinak me jeste zlobi:
Povolim galerii postavicek a dam obrazky do adresare:
images/avatars/gallery
a tu cestu nastavim i v administraci.
Tak pokud pak zvolim nastaveni u uzivatele ze chci vybrat postavicku tak tam je prazdno.. ???