Me nekdo v PC 2 grafiky???1 AGP a 2 PCI,a ma stim zkusenosti???Potrebuju aby mi ta 1 AGP zobrazovala jenom na monitoru a ta 2 jenom na TV.Tak jak na to???
Printable View
Me nekdo v PC 2 grafiky???1 AGP a 2 PCI,a ma stim zkusenosti???Potrebuju aby mi ta 1 AGP zobrazovala jenom na monitoru a ta 2 jenom na TV.Tak jak na to???
Mam GeForce 2MX a ATi All in Wonder Pro.
V BIOSu si nastav primární AGP. Nainstaluj všechno a pak zapoj a zapni TV out.
Pokud máš W2000/XP tak tam máš sqělý nastavení, jestli máš GeForce, tak si nainstaluj Nwiev, to je taky dobrej nástroj
Mam to v praci.
AGP ATi Rage3C a PCI Matrox Millenium II
pod W2k to beha v pohode.
Stejny to bude s TVoutem - TV se bude chovat jako monitor o rozliseni 800x600(pripa 1024x768) a 50Hz
Diky za rady,ale bude ta PCI grafika delat na TV tzv.klonovani obrazu??Protoze me se podarilo akorat rozsirit plochu monitoru na obe grafiky,ale aby obe zobrazovali to samy,ne.Asi je nekde chyba???Teda asi sem nekde udelal chybu???
No klonovat ti to asi nebude ale to je problem pretahnout okno s videem na TV a tam ho maximalizovat?
jo jeste,zatim jsem to zkousel ve WinXP Pro+Sp1,jak jsou na tom 98cky?V tech XP je to divny-viz.predesly prispevek.
Diky za vsechno,testnu to! :-D
Ve 98 sem to taky měl ale trvalo mi asi 3hod než se mi podařilo aby to kominikovalo. Byl to tvrdý boj ale vyhrál sem ;D
Klonování by se mělo dát nastavit v nastavení ovladačů ty graf. karty