Poradite mi nekdo dobry vetrak pro P4, ovsem za rozumne penize a tichy. Diky
Printable View
Poradite mi nekdo dobry vetrak pro P4, ovsem za rozumne penize a tichy. Diky
Mam ho(tu verzi pro P4) a nemuzu si stezovat.
http://www.bostar.cz/Super%20Silent.htm
presne ... viz. muj podpis
Podle toho co je to "rozumny peniz"...
Ja mam Zalman CNPS7000AlCu a nestezuju si... (teploty pri 3.25GHz mezi 45 a 50°C)
Az se vyspim(mam po nocni :-( ) tak jdu do shopu u nas.Maji tam AC 80x80 TC za nejakych bratru 150kc. Vezmu je 3. Ty neznackove kun.dy co mam v kejsu rvou jak kdyby je na noze braly.
Chladek v kejsu a tichoucko,to je vono :D
No, tak ten Super Silent Pro 4 asi zkusim. Vo kolik je lepsi nez ten boxovanej? Kdyz mam ted teplotu load cca 57 stupnu?
to nevim, ja box cooler nemel ... na me sestave mel i pri nejvetsich horkach max 53°C - otazkou je jestli ASUS meri spravne ...
Ja ho mam nalepeny na PIVo 1,8@2,53 1,575Vcore a v plne zatezi mi nejde nad 41°C. Jo ale to cidlo jsem ufik a otacky mam snizene v BIOSu na 2200rpm. Kejs mam zavreny,ale radne vetrany. Temp v case je 29°C.Citace:
Původně odeslal Honza Pohan
Takze nejake SNDS mi (snad) nehrozi :smoke:
A abych nezapomel: Lapoval sem ho,jelikoz sly videt ryhy od frezy. Male sice,ale byly tam.
mno musim ale uznat, ze P4 3.2GHz s aktivovanym HT neuchladil ... slo to az na 66°C pri zatezi ... na druhou stranu jsem jej zkousel pri tech strasnych horkach (vzduch cca 30-33°C) ... musel jsem pouzit Taisoli HeatPipe
Hmmm asi do tech trech Giga bude dobrej,ale vic ne. Kdyby mel medeny pasiv asi by to bylo o necem jinem.Citace:
Původně odeslal Baron
hlavne aktivace HT prida na teplote strasne moc ... kdyz do firmy prisly prvni HT prociky (3.06), tak to nebylo cim chladit ... nastesti se objevil SSilent 4
Txem je tam ted fouknul. Lidi to je rozdil 8-) Tri neznackove 80ky sem vymenil v kejsu za AC Pro TC. Supr!!! Sepot kvetin ;DCitace:
Původně odeslal Radar
ty ich co predavas ze im robis taku reklamu ? mne uchladi Titan CW7TB P4 na 3.2GHz na 54°C aj v tychto teplach "=0Citace:
Původně odeslal Baron
to co se mi libi a povazuji za kvalitni proste propaguji ... je na tom neco zleho??Citace:
Původně odeslal TimeLord
navic nemas HT ...
si predsav ze mam a dokonca aj aktivovany heheCitace:
Původně odeslal Baron
aha, ja se ridil podpisem ... tam mas jen 1.8A
ted trosku srovnavas nestovnatelne ... Titan je celomedeny a hlucnost je dle vyrobce 28dB, 3500ot/min
SS4 je hlinik, 20dB a 2500ot/min ...
rekl bych, ze tato fakta mluvi za vse ... a to jeste nezminuji cenu (ta je vice nez dvojnasobna)
SS4 proste na 3.2GHz konci
jasne ze tieto fakty hovoria samy za seba,ale asi kazdemu nieco ine hehe.Citace:
Původně odeslal Baron
co hovoria tebe ?
Já mam BOX a připadá mi dost wo pohodě :wink:
http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000cu.htm
Tohle je spicka, kterou kdybych musel platit, tak nemam(cca 3300Kc), ale uchladi mi to proc. na 34, kdyz je v bedne 32(bez zateze) - a to v supersilent modu =2000ot/min
No to jo, ale zkus dat pod box treba takovou 3.4+ GHz pretocenou P4ku a mas problem...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Treba takovej Zalman CNPS7000, pri nizsi hlucnosti nez box uchladi i 3.6 GHz ... 8-)
Supersilent je tusim 1350 ot/min, ale on neni slyset ani naplno - 2400 ot/min. :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal GhostX