1800 DLT3C JIUHB 0309 TPMW
alebo
1700 DUT3C JIUHB 0313SPMW
su to vobec dobre serie? pojdu aspon na 2000MHz+
Dik vsetkym
Printable View
1800 DLT3C JIUHB 0309 TPMW
alebo
1700 DUT3C JIUHB 0313SPMW
su to vobec dobre serie? pojdu aspon na 2000MHz+
Dik vsetkym
byt tebou beru SPMW
tak musim vzait tu 1800ku 1700ku uz nemaju :(
To mam ja-0309 TPMW ale jak de newim :? Kua,newite nekdo,jak na tom sou TPMW??Citace:
Původně odeslal user
Ale ty mas DUT3C on ma DLT3C.
A co nevies, sak naco mas kompa , na testovanie predsa, nie ?!
Citace:
Původně odeslal mino
Oj,sorry,sem se prekouk :oops:
Na co mam kompa??Asi,se podibej na mou desku,ne??Dratovat proc nechci a na my desce vic nez 150FSB nedostanu,ne??Ty se taky radsi divej poradne...
ja bych bral dL3tc
Ja mám takú istú dosku a nemusel som drátovať proc. Stačí urobiť účka a dať ich socketu a to zvládne každý :wink: Je to nenáročné a jednoduché.Citace:
Původně odeslal SPYKER
Vim,ale ja sem levej jak........ ;DCitace:
Původně odeslal x3X3x
tek ze ked tomu dobre rozumiem su obe z tych "lepsich" serii?
Ja neviewm co sa vám nepaci na DUTkach.Netreba to tolko chladit a niektore very good kusy ide pomaly lepsie ako DLTcka.tak v com je problem?A je to uplne jedno ktory si vybreries obydva by mali ist aspon na tie 2 GHz
tak ze DLT topi viac ale da sa vacsinou vyssie taktovat? tak to mi vyhovuje vid podpis...
No jasne ja len nxcem dat dopustit na DUTcka.Pozri sa na moj popis.
no ak by som dopadol tak ako ty tak budem :lol: ved 2400 je uz skoro max hranica nie?
No na DUTcka to urcite je,ale na DLTcka to asi nie ved som videl tu na fore niekoho kto to vytiahol az na 2,5GHz.
ze bych to byl ja >:} 2,5GHz se da v poho.. ale ted v lete mi silene pekl chipset taxem to dal provizorne na 190*13 pri 1,72V..