Nepiska este niekomu nForce2 od MSI?
Mne to uz dlhsiu dobu pisti, pripadne "cvrlika" v zavislosti na zatazeni CPU.
Zda sa ze nejde az o taku neznamu chybu, podla:
http://www.msi.com.tw/program/e_serv...rdid=14&page=1
(maju tam nejaky cookie system tak ak by to neslo a niekto by bol zvedavy nazov threadu to ma "What is this noise ?" )
no jednoducho som "stastny" vrazil som prachy do stisenia vetrakov a miesto toho pocujem piskanie...
EDIT: aby sa tu dawe nezacal do mna navazat ;-) tak pridam
-piska to hodne vysoko, asi tak ze vsetky obycajne nahravacie zariadenia diktafon, mobil, integr. mikrofon na notebooku to odfiltruju - nenahraju
-piska to len ked je to zapnute a pri zatazi prachadza do prerusovaneho
-pes odmieta byt v miestnosti zo zapnutym pc ;-)
Nepiska este niekomu nForce2 od MSI?
2 puki,
máš úplnú pravdu, pred nedavnom som si kúpil v blaváckej fy.Agem "MSI K7N2 Delta" a to čo ma čakalo po jej oživení som ešte nezažil, ono má táto doska fakt ako bonus ešte aj zvukovú kulisu :-)
Mám úplne holý komp, čiže nemám case, mám ju položenú len tak na stole, bez akýchkoľvek PCI kariet (okrem testovacej grafiky ATI RADEON 7500/64 MB)+512 MB RAM/CL2 a AMD Bartona 2500.
No a situácia vyzerá u mňa navlas rovnako ako to opísal Puki.Všimol som si tiež,že procák píska presne podľa toho ako je vyťažený.paradoxne však píska najviac keď nie je veľmi vyťažený, keď "maká", tak sa pískanie zníži asi o tretinu, ale keď nemaká tak to vybalí na plné pecky:-)
Samozrejme,že som skúšal všetko možné, vyblbol som sa na BIOSE,menil asi tri zdroje, aj karty, ale nepomohlo....
Inak pre rýpalov, len pre info poznamenávam, že dosku som dostal, nevyberal som si ju sám, pretože inak by som určite zobral Epoc, resp. Soltek.Čo už ale narobím, novú sa mi kupovať nechce.
Takže to vidím na reklamáciu, len by ma zaujímalo, či aj Puki náhodou nekupoval túto dosku v Ageme a či tam uspel.
BTW. mne ušiel z izby nielen pes ale aj mačka:-)