Kde se dají sehnat upravené BIOSy?Dejte sem odkazy.
Díky
Printable View
Kde se dají sehnat upravené BIOSy?Dejte sem odkazy.
Díky
??? Preboha... Načo sťahovať upravený BIOS... Keď si ho môžeš urobiť sám... Stiahni si nový MODBIN, CBROM, AWDFLASH... (pripadne EPA coder...) a urob si to sam... Ja mám dosku ChainTech 7NJS Zenith... s najnovším BIOSom od ChainTech-u + moja modifikácia + FULLSCREEN BIOS logo... Keď sa štartuje PC... vidím namiesto POST screen... Fullscreen LOGO... Fakt perfektná vec... Hneď, ako to bude možné sa pokúsim napísať návod, ako modifikovať BIOS... :idea:
Tak v tom se neviznam.Ale pokus se udelat ten navod.Jde mi hlavne o to abych mohl menit napeti na CPU vice nez mi dovoli vyrobce (0.05V),a dale jestli se da povolit zobrazeni teploty z diody v jadru.Deska ho meri kvuli prehrati jadra,ale zobrazuje jenom ze socketu.
Hod sem kdyztak nake odkazy na ty softy........
Choď na WWW.OCWORKBENCH.COM tak najdeš hotové MOD-BIOSy... Ináč ja si myslím, že sa to nedá... Tá voltáž závisí od HW... a to meranie z jadra myslim tiež... Aspoň ja to až na toľkoto neovladam... Skus MODBIN... Ten by mohol pomoct s tou voltazou ak to HW dovoli... Daj ho vyhladat... LINK poruke nemam...