??? Nevíte náhodou kde bych sehnal nejnovější BIOs pro GeForce MX460 od Microstaru??? Už fakt nevím kde ho hledat....AAAAAAARGGHH!!!
Jestli fakt někdo víte JSTE U MĚ BŮH....mě ten searching vyšel už tak na 200,-Kč. Díky Předem - Fakt "PALOMINO"
Printable View
??? Nevíte náhodou kde bych sehnal nejnovější BIOs pro GeForce MX460 od Microstaru??? Už fakt nevím kde ho hledat....AAAAAAARGGHH!!!
Jestli fakt někdo víte JSTE U MĚ BŮH....mě ten searching vyšel už tak na 200,-Kč. Díky Předem - Fakt "PALOMINO"
treba tady
ale tam nieje na MSI.....
To akoze MSI nerobi bios pre svoje karty, musim este kusit ten live update.. :evil:
Na MSI nic nenajdeš.Jedině skusit ten ze zoneg.Jo a bacha.Zálohuj si ten starej!Pokud použiješ jinej flash program než MSI (což nevim kde sehnat) tak se ti smaže i záloha z Twin Biosu! více zde- http://www.overclocking.cz/4um/viewt...7752c457847596
No takze som skusal MSI live update a funguje to v pohode akurat som tam flashol ten isty bios co som tam uz mal :-( . Asi sa im nechcelo robit novy. Staci si nainstalovat 2MB live update a dat updatovat bios, ja som si musel kartu doniest do prace kedze doma net nemam :? .
Prajem peknu zabavu. :-)
BTW a proc vlastne ten novej BIOS schanis ?Citace:
Původně odeslal kju