V piatok som trochu cestoval s compom a teraz ked som to dal zas dokopy, tak ked sa vypina disk, taq to spravi zvuk cca ako ked stihacka vypne prudove motory.... predtym to nerobil....
Myslite ze xcipne ??? alebo si to myslim len ja... :?
Printable View
V piatok som trochu cestoval s compom a teraz ked som to dal zas dokopy, tak ked sa vypina disk, taq to spravi zvuk cca ako ked stihacka vypne prudove motory.... predtym to nerobil....
Myslite ze xcipne ??? alebo si to myslim len ja... :?
Nie je to v poho.Ved si zober ze sa toci na 7200 a neako to musi zbrzdiz.
Podle mě půjde brzy do věčných lovišť. :-(
Mne to robi tiez a ide to v poho.
Ak myslíš ten taký vysokofrekvenčný zvuk (pískanie), ktorý potom ide s frekvenciou dolu, ja to mám tiež už od začiatku, takže sa tým netrápim. Berem to ako normálny dobeh (brzdenie) fluidných ložísk.
Pravdu povediac mne sa to vypnutie páčí, fakt to pôsobý ako pristátie nejakej kozm. lode.
To je hustý 8-) To chci taky. :oCitace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Mne to ale robi len ked sa ide vypnut inac ho ani nieje pocut.Ale ten zvuk vazne stoji za to. :wink:
hmm, ale preco to predtym nerobil a teraz s tym zacal.... podla mna to celkom OK nebude
Pinďoureček: kupis ??? ;D :D
Můj hdd vždycky při vypnutí jakoby "zacinká". Co jsem slyšel, tak je to normální - jenže mně už to takhle dělá odjakživa.Citace:
Původně odeslal Mavko
A co se mu vlastně přihodilo ??? Spadnul ??? Vezl jsi ho v brut sporťáku po dlaždičkách ??? Nebo tak něco ???
2 arbiter: Praveze ani nespadol ani nic, bol namontovany v kompe a trosku sa povozil aftom, ale vazne jemne...
No pozri ked to robi len pri vypinani tak kasli nato ale akonahle to zacne robit aj pocas jazdy tak s nim hend pakuj do obchodu a reklamuj. :wink:
Me to delalo taky,ale jen chvili ted uz je to zase OK.Citace:
Původně odeslal Mavko
U me to je to same. Uz od zacatku vzdy pri vypinani vydava zvuk jako kdyz vypnes triskovej motor :-)