Tak znie otazka. Na mierne taktovanie a tichy chod !!! Prosim odpovedajte len skuseny! ! !
Printable View
Tak znie otazka. Na mierne taktovanie a tichy chod !!! Prosim odpovedajte len skuseny! ! !
mno jisto jiste vim ze co se tyce intelu tak do box verzi dava vyrobce ty lepsi serie.. lepsi oc apod..
Už jen kvůli záruce se těch pár stovek vyplatí, v ceně je rozdíl minimální.
cca 240,- kacek ale nevim jakej je ten chladic...
p.s zaruka 3:2 rokum
Zober BOX. Ten chladic ale vyhod..osobne by som ho tam nedaval...viem preco. Radsej zober k nemu nejaky Arctic Cooling Copper Silent 2 alebo 2 TC.
Hehe, Gabo mi cte myslenky :lol:
Viz muj podpis. :wink:
Tazke vzit Boxa sundat chladic a hodit na nej ACCSilent 2 ? kuli zaruce ci co ?
je ten chladic min hlucnej a vykonej oproti Volcanu7+?
Volcanu7+ uvazuju ze ho dam do jinyho pc a hledam misto nej nahradu.
Nebo se jedna o soucasnej nejvic doporucenej chladic?(samo ze v tom pripade na to asi bude mit:-p)
thx
No vykonnejsi ako Volcano 7+ nie je...skor je ovela ovela tichsi a velmi solidne chladi...takze mas pri vysokom takte (2300 MHz a 1,7V) tichy pocitac.
2Chihuri: CS2 kvuli chlazeni a hluku. A BOX kvuli zaruce a serii. Prekvapive, vid ? ;D
2AraFat: Mrkni se na ..:Gabovu recenzi:.. a nemusis se ptat.
Box bych už nebral.Proč k vůli sérii??Chladič hučí jak k...a.Naco je 3 letá záruka,když na něj nemůžeš dát jinej chladič a ni vodivou pastu jinak záruka padá.A navíc dneska je už snad ze zákona záruka 2 roky.Stejnak ho budeš mýt jen rok a pak vemeš jinej.
rejžákem :eek:Citace:
Původně odeslal Xfantasy
sorry za off topic, ale ta čeština občas opravdu ...
Keď chceš mať dosť hlučný počítač, ber boxovaného Bartona :wink:
Neviem, či to robia všetky, ale ten, čo som ho skúšal bol ako štartujúce lietadlo :evil:
To nemáš pravdu. Nikdo Tě nenutí používat jejich chladič a pastu, která je na něm. Záruka nepadá. To vím jistě, zeptej se na CzechComputer, je to tam i v diskuzi.Citace:
Původně odeslal Xfantasy
AMD vydalo oficiální prohlášení že neuzná záruku pokud se použije jiná pasta než co je na BOX chladiči.Může se použít ještě jeden druh,ale prý jen na testování.Ne jiná.Už se tu o tom taky diskutovalo.Nevim jak kterej prodejce,ale pokud je to box,tak se posílá do AMD na posouzení (nebo dodavateli).Pokud je to nebox tak záruku vyřizuje prodejce.
PS:čeština není můj koníček....sssooorriii
Ak je to tak ako hovoris ze Nebox posudzuje predajca (teda velkoobchod) tak ber NEBOX....
2Dawe: necekane :-) spis me zajima jak je to s tou serii ??? no navic jak tu ctu,tak potom ta reklamace neni to pravy orechovy...
mam bartona 2500+ BOX! .... fsb sem natunil na 180mhz z puvodnich 166. pci se teda zvedlo na 36mhz agpecko na 72(modem porad zije, radeonek taky )....zkosel sem aj vis ale, to uz to zacalo bejt trosku nonstabilni :))) skosel sem 3dmarka03 a letadla tam nemely vrtule a obcas chybelo naky to kridlo :))) .... multiplik sem nahodil z default 11x na 12.5x a uplna nadhera :)))) napeti na vcore o 5procent=todela 1.750V :)))) pameti taky o nakou tu desetinku a bezi to uplne kralofsky :)))) obcas teplota vyleti az na 60stupnu ale to uz je opravdu maximalni ... a ze by to bylo nejak hlucny to mne teda vubec nepripada. navic nemam vubec systemovej chladic, tak nevim :))) ale jak de videt tak to staci :D
(TOHLE NEDELEJTE JESTLI MATE 250W ZDROJ! mne ZHOREL!!! SUL..)
:lol: :lol: :lol: :lol:
A z toho ses tak vysmatej ? :lol:
Tak mrkni na tohle -
http://dawe.aktualne.cz/wcpuid2.jpg
Pripadnym zajemcum prozradim moji cenu za tuto serii. ;D
Pravda na tech 3 GHz je trosku non stable, ale na 2.7 rocksolid pri 1.85V
Sam si jeden hned zejtra necham..... :drool: :drool: :drool:
Soucasnej "kram" poleti. 8-) Rano budou vysledky ze Sandry a CPUMarku.
-=TADY=- najdete dalsi screeny.
TAk jo, sem zajemce,povez cenu :-) akde ji muzu koupit ;D
No samozrejme ze u me. ;D ;D ;D
Padam unavou, zejtra po praci se dostavim na forum s vysledkama a to teprv uvidite. 8-)
hasicak sebou:-)
dawe>WoW no tak esli je ten procak takle hustej,tak bych docela rad vedel,za kolik by byl k mani......
No já jsem vytunil toho bartona , jak psal Dawe , jde to na 3ghz , ale pak je to hodne nestabilni , na tech 2.7 jedu uz den a je to super , tim myslim stabilní jede to na napětí 1.85v.Serii samozrejme nereknu tu vi jenom dawe a ja.Jinak to bezi na TC2.Takze super ;D