Prosim poradte. Mam si dat na HDD chladic alebo ne? Niekedy sa mi zda ze robi dost haluze. Mam na mysli taky chladic ako je na zdroji v aute
Printable View
Prosim poradte. Mam si dat na HDD chladic alebo ne? Niekedy sa mi zda ze robi dost haluze. Mam na mysli taky chladic ako je na zdroji v aute
co mas za disk a jak mas vetranou bednu?
disk mam MAXTOR 6Y060L0 a case mam vetrany dost mizerne. Ked si zapnem speedfun a pozrem sa na teplotu tak je dost vysoka
jestli ma teplota hdd pod 50 stupnu tak je to v mezich unosne normy... Ale kdyby mel vice tak je lepsi poridit nejake chlazeni. Nejlepe 80mm vetrak navrtat do bocnice u hdd.
som mal skor na mysli taky chladic ako je v zdrojoch v autach. Neva, dik :D
Koupil sem si chladic na HDD za 260Kc, a celkem to staci ;D teplota klesla pri dlouhodobe zatezi o 3-4 °C :D Mel sem 43-44 a ted max 40 °C. (Kdyz bylo velmi teplo, tak mel HDD i 46 °C!!!)
A ako vyzera? Klasicky ventilator alebo inak? Mas foto?
esi to je titan, tak te teda lituju-ja ho mel pred rokem a po 3!! tejdnech zacal delat tak neunosnej bordel, ze sem si nechal vratit penizeCitace:
Původně odeslal VikX@2
takhle vypada: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...ul.%20ložiskoCitace:
Původně odeslal Game Master
:eek: No muj snad bude lepsi kousek....Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Kupil by som si tiez ale momentalne setrim na ine a fotrovci nemienia hrat sponzora :-( :-( :-( momentalne mam HDD 44 stupnov teple, smola :-( :-( :-(