1) Ktera z techto karet je lepsi (nemyslim cenu ale celkovy vykon)?
2) Napiste mi sem link na nejake porovnani obou karet spolecne.
Dekuju
Printable View
1) Ktera z techto karet je lepsi (nemyslim cenu ale celkovy vykon)?
2) Napiste mi sem link na nejake porovnani obou karet spolecne.
Dekuju
V DX8 a starších jednoznačně ATI a to podstatně, v DX9 nevím, ale sázel bych taky na ATInu...Citace:
Původně odeslal J@D
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18137Citace:
Původně odeslal J@D
No mozem ti jednoznacne povedat ze je to ATi.Mal som moznost otestovat obydve a co sa obr. tyka tak ATI jednoznacne vyhrava.Co do vykonu tak ATIna sa da lepsie taktnut a potom to ma vykon skoro ako 9700pro.Tak si myslim ze za tie peniaze j to dobra kupa.
Souhlasim. Už jsem měl také možnost testovat Asuse Geforce FX 5600 128MB DDR a Sapphire Radeon 9600 PRO 128MB DDR a v 3D Mark 2001SE, 3D Mark 03, UT2003 a Splinter Cell dopadla Atina mnohem lépe.
Škoda, že jsem si neuložil obrázky.
Doporučuji Radeon 9600 PRO.
Dnes vyšlo nové číslo PC Magazine, kde jsou srovnávací testy FX5600 a ATI... No, bez napínání, FXko to pro***lo na celé čáře - podle jejich výsledků shrnutím je FX o 20 procent pomalejší než ATI...
Kdo chce JEN Nvidii a chce DX9, tak potom jedine FX5900. Jinak skoro vzdycky zaplati vice a dostane mene vykonu nez u Atiny v te ktere tride. FX5200 je shit, FX5600 je slabsi nez GF4 a je drazsi tak o dva tacy, FX5800 ma urvany ventilator a tak jedine FX5900 by snad mohla nekoho nalakat. Sice je draha a u nas hned tak nebude,ale je to za posledni pulrok snad jedina uchazejici nova karta od Nvidie.