Kde stahnu biosy na MSI GF2MX?
Ma cenu flashovat tento bios a proc? Co mi to udela?
Dikes
Printable View
Kde stahnu biosy na MSI GF2MX?
Ma cenu flashovat tento bios a proc? Co mi to udela?
Dikes
Casto jen zvedne zakladni takt. Nekdy pripda stabilitu, zlepci obraz a sem tam i krapet vykon. ja si na svoji inno gf3 hodil bios z Gainwardu a vykon to trochu pridalo. Ohledne stability a qality obrazu tezko rict..Citace:
Původně odeslal robis
skus www.code.skCitace:
Původně odeslal robis
www.cody.skCitace:
Původně odeslal juzko
a pomuze ti i na gf2ti??
jestli s tim mate nekdo skusenost tak sem taky napiste sve zazitky
ps.: kamos skousel flesnout rivuTNT a nejak to nezvladl a druhej den si sel pro novou :D
a bios na GF3???
A bios na moji Leadtek GF3 Ti200 ??? Da se nekde sehnat a pomuze to v necem??Citace:
Původně odeslal Shorty
no taky by me celkem zajimalo ,jak to vseobecne prida ke kladnym vlastnostem one karty ? ???
Tady máte adresu na Biosy a všechny programy na jejich úpravu a flashování
http://www.x-bios.3dgames.ru/
parada, je tam i na muj Leadtek. Btw. ty si zkousel dat novej bios na tvoje Inno3D ????Citace:
Původně odeslal Somir
Nefunguje mi ale ten program na flashovani-kua. Jestli nekdo mate Leadteka, zkuste to. Mozna to de jen z DOSu
Jo, jde to vcelku v pohodě, ale je třeba si podrobně přečíst postup. Jinak když se to nepovede, nebo posere, tak to jde spravit pomocí PCI grafiky. Pomocí Bios editoru můžeš stažený bios taktovat, jak jádro, tak paměť.
a poznal si nakej rozdil?? Ve vykonu nebo ve stabilite s novym biosem?
Nepoznal jsem nic, kromě toho, že se karta hlásí podle nového BIOSu jako třeba Creative, atp. Já používám BiosEditor na taktování, jde tam i změnit tv výstup, ale to jsem nezkoušel. V jeho nápovědě je i postup flashování.