Strop pretaktovania 2000 XP
vie niekto do kolko sa da pretaktovat Athlon 2000XP ? je to este starsi 0.18 kus (nie je moj a ja som z AMD lama) takze pliis o radu ... pokusne sm ho dostal ma 2100+ bez zmeny Vcore.. dalej to uz bolo v Prime 95 nestabilne.
Preto sa pytam kde je strop 0.18 mikronovej technologie pokial chladim iba vzduchom ?
Re: Strop pretaktovania 2000 XP
Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
vie niekto do kolko sa da pretaktovat Athlon 2000XP ? je to este starsi 0.18 kus (nie je moj a ja som z AMD lama) takze pliis o radu ... pokusne sm ho dostal ma 2100+ bez zmeny Vcore.. dalej to uz bolo v Prime 95 nestabilne.
Preto sa pytam kde je strop 0.18 mikronovej technologie pokial chladim iba vzduchom ?
Najlepsie ked odomknes nasobic a nastavis 10*200. To by ti vykon urcite zlepsilo ...
Re: Strop pretaktovania 2000 XP
Citace:
Původně odeslal b3nco
Citace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
Najlepsie ked odomknes nasobic a nastavis 10*200. To by ti vykon urcite zlepsilo ...
mno to je sice mozne...ale z toho 2000+ tolik nevytahne........to by musel byt hodne vydareny kousek.......Myslim podle vlastnich zkusenosti...ze kdyz bude mit vodnika nebo hodne velky pruvan v krabici a dobry vetraky tak by mohl tak 2200+ ale vic ani prd...