Nevite cim to? Mam win2k, nove sem je nainstaloval na novy komp a kdyz dam "vypnout" tak se pc jen restartuje. Disky se vypnout, vsechno zhasne, jen zdroj bezi dal a hned se zase vsechno rozbehne. Cim co? Chyba hardwaru ci softwaru?
Printable View
Nevite cim to? Mam win2k, nove sem je nainstaloval na novy komp a kdyz dam "vypnout" tak se pc jen restartuje. Disky se vypnout, vsechno zhasne, jen zdroj bezi dal a hned se zase vsechno rozbehne. Cim co? Chyba hardwaru ci softwaru?
Toto som videl v robote - robilo to len obcas. Po vymene zdroja to uz nerobi.
Achjo. Mam novy Fortron 350W, nerikejte mi ze budu muset reklamovat :(
Taky jsem to řešil.... y toho 2x to byl zdroj a 1x deska.
Hmm, tak harwarem to asi nebude. Linux vypina komp v pohode. Nevite nekdo kde se to teda nastavuje? Me se zda ze mam vsechno spravne.
Tak to je este v pohode ale mne sa po tvrdom vypnutí stalo toto: Nejde vypnut ani restartovat !!! Ide len spanok a HYBERNACIa (Tak teraz len hybernujem ale stale to nejde => niekedy je potreba aj resetnut !!!) Ale to mi takto faxci len na WinXP Prof. Ale na Win Server 2k3 vsetko faxci v pohode. Tak neviem ci SOFTware alebo HARDware. Asi nieco medzi tym. Ale nie FIRMware :-)))Citace:
Původně odeslal Huncut
Zkus se podívat na nastavení ACPI v BIOSu.
Ked to v inom OS funguje, urcite nie je chyba v HW.
Ved prave HW to nebude !!! Ja fakt neviem. Je to vazne zaujmave ! -:(Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak uz sem to vyresil. Win 2k na platforme nForce2 nema rad, pokud mate jen PCI grafickou kartu. Bordel dela ovladac nv_agp.sys. Kdyz se prejmenuje a odstrani z registru tak vse jede OK. Akorat nevim, co to bude delat, az si poridim AGP grafiku jeste k te PCI.
To je tusim znama vec :roll: Niekto nevie programovat drivery...
A nemuze byjt pryc spinac?? Kamosovy to delalo to same, a po vymene vypinace vse beha v poho, bez jakekoliv reinstalace.
A az si poridim k tomu AGPcko, bude mi to fungovat?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Znama vec...no ja o tom na netu zas tak moc nenasel. Par informaci v zahranicnich diskusich. Asi uz moc lidi PCI nepouziva...na tehle deskach.
Mám tentýž problém. Hardwarovou chybu vylučuji, protože mám na PC dvě instalace a problém je pouze u jedné z nich. Poraďte.
A zkousel si to udelat jako ja?