pruhy jezdící po obrazovce
Pomooooc! Po obrazovce mi běhají zespoda nahoru horizontální čáry. Najednou takhle putuje vždycky jen jedna a hned, jak nahoře zajede, zdola vyrazí nová. Jeden takový "cyklus" trvá asi 3 vteřiny a nejlíp je to vidět na bílém pozadí. Nutno podotknout, že se tak děje jen při 85Hz. Když mám nastaveno 75Hz, je vše Okay (nebo je to tak slabý, že to ani nejde vidět). Zajímavé je, že se jedná o zbrusu nový monitor, a to o nejlepší 17" model od ADI: P750. Ovladače mám originální, jiným softwarem to taky není (zkoušeno). Napadá mě, jestli to třeba nezpůsobuje grafická karta (to se mi ale při tomhle druhu neplechy moc nezdá, ale kdo ví :o ), nebo jestli jsem zrovna nedostal zlobivej kousek, kterej je předurčen k reklamaci. Nesetkali jste se s tím někdo???
Re: pruhy jezdící po obrazovce
Citace:
Původně odeslal arbiter
Ha! Po obrazovce mi běhají zespoda nahoru horizontální čáry. Najednou takhle putuje vždycky jen jedna a hned, jak nahoře zajede, zdola vyrazí nová. Jeden takový "cyklus" trvá asi 3 vteřiny a nejlíp je to vidět na bílém pozadí. Nutno podotknout, že se tak děje jen při 85Hz. Když mám nastaveno 75Hz, je vše Okay (nebo je to tak slabý, že to ani nejde vidět). Zajímavé je, že se jedná o zbrusu nový monitor, a to o nejlepší 17" model od ADI: P750. Ovladače mám originální, jiným softwarem to taky není (zkoušeno). Napadá mě, jestli to třeba nezpůsobuje grafická karta (to se mi ale při tomhle druhu neplechy moc nezdá, ale kdo ví :o ), nebo jestli jsem zrovna nedostal zlobivej kousek, kterej je předurčen k reklamaci. Nesetkali jste se s tím někdo???
nemas nahodou televizni kartu s pripojenou antenou?
Re: pruhy jezdící po obrazovce
Citace:
Původně odeslal Sasa
nemas nahodou televizni kartu s pripojenou antenou?
Ne, to nemám. Ani nemám vedle monitoru věci, co by to mohly působit.
Ale objevila se další zajímavost (už to fakt musim tak nazvat): Pouštěl jsem memory test, kterej sice proběhnul OK, ale během něj jezdilo těch pruhů po obrazovce snad 20 najednou (i při těch jen 75Hz). Divný! Jinak to je na 75Hz v pohodě.