Aka je najrozumnejsia voltage pre XP 1700+ BO.......aby sa neposkodilo CPU pripade nieco inaksie ??? ??? ??? ??? ??? ....Mam 1.825 ale teplota max ked su fest vonkajsie teploty je 50°C.....
Printable View
Aka je najrozumnejsia voltage pre XP 1700+ BO.......aby sa neposkodilo CPU pripade nieco inaksie ??? ??? ??? ??? ??? ....Mam 1.825 ale teplota max ked su fest vonkajsie teploty je 50°C.....
Mno trosku vela na 0,13 mikronov..ale nikto vlastne nepotvrdil aka je nebezpecna voltaz maximalna.
Zalezi tiez ci mas DUT3C alebo DLT3C - ta druha sa hreje trosku viac.
Cize podla toho co ludia pisali sa mi javi fakt ako maximum 1,8V pri dobrom chladeni. Skor pouzivaj nieco nizsie ako 1,65-1,775 V. Potom by to malo byt fajn. (PRi DLT3C mozes dat aj nizsiu napr 1,6V a malo by ti CPU fachat aj na 2200 MHz - zalezi od kusu).
Presypa; bezpecne maximum je odhadom tak 1.7-1.75Vcore
Preboha naco tam rves 1.825Vcore na 2133 ???
Ak mas zly kusok tak ho netrap a daj radsej na 1.7/171*12~2600+
BTW teraz mas 2700+ ....
Edit, GABO ma obehol, ale na tom ze 1.825 je prilis trvam.
No neviem, ale to to chladis vodou, bo taka teplota je pri vonkajsej 30C dost podozriva, skusal si chytit rukou heatsink ??? ak ho neudrzis tak ma aspon 55C a viac...(tzn CPU ma 70C a viac..)Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Maximum by mělo bejt tak asy +0.2V Pro dobrej chladič.
Ja mam taky nad padesat :oops:
Tak uz som sa polepsil......Ozaj chcel sommsa este spytat pocitac mi vydrzi aj zbernicu 200MHz ale bojim sa ju praktizovat kvoli pametiam......Co vy na to mam slapat na tych 200MhzFSB
Pokud ti to nebude dělat problémi tak jasně.Ramce to neuškodí a zvedneš celkovou propustnost a tím i celkový výkon PC.
Ale asy ti to nezvladnou Ramky.Skus to a otestuj je při té freq softem Memtest.Vyhledej si ho tu.
pamet som testoval s GOLDMEMORY pri 200MHz.......prebehla v pohode
no, tak to v pohode nechaj bezat na FSB 200 - v pripade nestability vsak budes musiet chladit NorthBridge (kedze RAMky su stabilne tak problem moze byt asi len v NB)Citace:
Pokial ma pamat neklame tak ta doska ma len delicku 1:5;
potom pri 200FSB budes mat 40/80MHz PCI/AGP takze ja by som to neriskoval lebo ti mozu odist disky resp. grafa...
Tych 185 co mas terz by som bral ako maximum bezpecne(osbne by som nad 180 dlhodobo vobec nesiel)
Neber to ako ze ti neprajem, ale ked ti odide disk ako mne, tak pochopis...
1) GOLDMEM nechaj zbehnut aspon 3x.
2) AGP grafe 80MHz na AGP nevadi
3) Zato diskom to vadi a riskujes stratu dat...
Nieco na tom bude; dik za upresnenie.Citace:
Původně odeslal PiT
a co to bylo za disk? a jak umrel? totalne nebos tam mel vadne sektory?Citace:
Původně odeslal mino
myslim ze docela dost lidi tady jelo okolo 200FSB i na KT400, popripade snizovali kvuli HDD na 190, proc myslis ze tech 185 (PCI 37) je rozumne maximum
ja mam ted 176 mel sem 180 a disk (Barca IV) sel do kytek (zrejme to ale bylo tim ze sem se k nemu nechoval nejlip a posledni dobou v nem nejak zacalo cvakat) po cca 1/2 roce (vadne sektory)
kazdopadne planuju upgrade RAM a chtel sem aspon tech 190FSB (PCI 38 ), myslis ze to bude moc?
THX
bolo to IMB-ko 15G 75GXP, proste si raz povedalo ze nenabehne, a nenabehlo este sa mi ho niako podarilo roztocit ale aj tak ho system vobec nevidel; som ho dal kamovi na serva nakoniec, odvtedy setko dolezite zalohujem :wink: Som mal tehda na KT7A 155FSB ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal UFo
Teda, sme mali moj bol len disk... :evil: :evil: :evil:
Cize 185Mhz FSB...je pohodka ne ??? ???
Pohodka ako pododka, proste to zavisi od ostatneho HW ako to zvlada(nemyslim teraz stabilitu) ale nad tuto hodnotu by som proste dlhodobo nesiel.Citace:
Ale kazdy ma inu mieru, to zavisi od teba. :wink:
Ty do toho rveš 1,85V ??????????????? :o :o :o :o :-o :-o :-o :-o DLT nebo DUT ?Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Vobec sa mi to nechce pozerat :wink: ......ale asi DUT :wink:
Ak to bolo pre mna tak To nie je 1.85v.ale 185FSB(FRONTSIZEBUS)........ZBERNICA aby sme sa chapali
No je to Front Side Bus a ne Size :wink: nicmene to je jedno, ja myslim ze to nech na tehle voltazi a pokud to s ni pude vys tak proc ne, ale 1.85V bych tam teda dlouhodobe nerval...Citace:
Mam DLTčko JUIHB. Je to tak Strasne?????
Ale dyk v podpisu má "T-bred 1700+@2120(12,5*169)na 1.85V " Tak to kde sme...
ja mam do 46stupnu se zatezi... Taky bych dal 1.8V ale moje zastarala deska to nepodporuje:oops: :?
Vrazi ...