Kam jde taktovat GF4 Ti4200 se 128MB
Hi diky predem za odpovedi....
Mam jeden dotazek, konkretne na tumoji grafarnu co jsem poridil skoro pred rokem..Mam GF4 Ti4200 se 128MB od MSI a jeden dotaz co se tyce toho, jak vysoko lze tuhle kartu pretaktovat.Nejsem moc hazarder, takze zadny extremy nevyhledavam,ale diky za vase nazory. PS: ted mi jede defaultne na 250/446 (446 proto ze se jedna o verzi se 128 MB, jinak 64MB ma v zakladu obvykle 500 na pametech). PSS:prosim hlvne ty lidi co maji kartu s tema 128MB a nejlepe od MSI...diky a overclockingu zdar!!!
Diky , ze vas ale neni moc
Diky za rady, sice jen za 2 ale stejne. Jde mi o to abych to prave nezvedal a najednou se mi to nevykourilo....mam jen strach abych to neodpalil, nemusi to byt na MAX ale nejaky zvednuti by bodlo.
PS: je pravidlem ze se to nejdriv nejak sekne, nebo se zacnou objevovat chyby v obraze pred tim nez se to vykouri, ja jen abych to pomalu nezvedal a ono se to bez jakejchkoliv znamek chyb odpalilo.....diky za odpovedi........
Re: Diky , ze vas ale neni moc
Citace:
Původně odeslal Joest
Diky za rady, sice jen za 2 ale stejne. Jde mi o to abych to prave nezvedal a najednou se mi to nevykourilo....mam jen strach abych to neodpalil, nemusi to byt na MAX ale nejaky zvednuti by bodlo.
PS: je pravidlem ze se to nejdriv nejak sekne, nebo se zacnou objevovat chyby v obraze pred tim nez se to vykouri, ja jen abych to pomalu nezvedal a ono se to bez jakejchkoliv znamek chyb odpalilo.....diky za odpovedi........
vicemene plati, ze pokud zvednes moc jadro taxe aplikace sekne, pokud zvednes moc pameti tak v aplikaci uvidis haluz chyby v obraze.
jadra gf4 funguji vetsinou az na 300mhz+, takze kdyz si das jadro na 270-275 tak ti to 100% pojede.
koukni se na pameti, zjisti kolik maji ns a podle toho se da (teoreticky) vypocitat jejich max frekvence, potom muzes relativne bezpecne taktovat o necomin.
btw sance ze taktovanim nejak odpalis kartu je dnes miziva az skoro zadna. problem je spis ve chlazeni, pac gf4 topi celkem dost i na default.