Prosím visvetlili by ste my tieto pojmy ??? A aké výhody a nevýhody majú tieto pripojenia a čo by ste my doporučovali (občanovi Slovenska) :roll:
Printable View
Prosím visvetlili by ste my tieto pojmy ??? A aké výhody a nevýhody majú tieto pripojenia a čo by ste my doporučovali (občanovi Slovenska) :roll:
Wifi = standart pro bezdratovou komunikaci, sou ruzny rychlosti podle protokolu kterej to pouziva.., jinak je to jen jakejsi zpusob kabelaze a ne pripojeniCitace:
Původně odeslal Pyroteam
optika = zase kabelaz .. pomoci optickych vlakem = velice rychla linka
adsl = pripojeni na net pres stavajici telefonni linky, jsou ruzne rychlosti podle tarifu jakej si objednas
Ešte by som sa chcel spýtať aký je rozdiel medzi ISDN 64 KBPS a ISDN 64 KBPS DIAL-UP ???
IMHO totez.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Inak zatial mám ISDN 64 kbps a chcel by som sa opýtať prečo mám na server GameZone, zo Senice (mesto na Slovensku) iba 150 ms. Je to normálne na tento druh pripojenia ???
no tak no nevim jestli je to zrovna normalni, i kdyz bych se tomu nedivil...Citace:
Původně odeslal Pyroteam
ja na 320kbit mam 28ms...a to jeste z toho duvodu, ze gamezona si vymyslela nejakou kravinu v tom smysli, ze jenom s pripojenim na adsl prez zlutaky se dostanes na nejakejch 10(15?)-28ms!!!!!
Já mám 31ms prakticky pořád na gamezone,když hraju NWN,tak vidím v tom jejích podrbaném klientu právě těch 31ms,někdy i 16ms,ale to je hodně málo :-)Citace:
Původně odeslal dwori.
no ping neni na rychlosti linky az zas tak zavisly,klidne muzes mit lepsi ping na 64kbs nez na 320kbs -neni to normlani ale stava se toCitace:
Původně odeslal dwori.
kdyz uz jsme u toho co se stava...Citace:
Původně odeslal jass
tak ja mel nejdriv 192kbit adsl...a v noci to funelo treba i 0.75hodiny na 29kbyte..takze asi tak..pratele :wink:
Spise bych rekl normalni pro Gamezone. Na ceskych hernich serverech mam ping povetsinou do 30 ms (ADSL basic). Na GZ nekdy i 150 a choke (packet loss) jak prase. Co si pamatuji, tak na ISDN by se ping u USB verze mel pohybovat okolo 50-80 ms, PCI je na jeste o neco lepe a RS232 modemy naopak hure. Samozrejme to beru z Cech, doprava ze Slovenska take neco zabere :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam