Mám starou desku na které má AGP ještě 3,3 V a chci tam nacpat tu nejlepší možnou grafiku,poraďte prosím.
Printable View
Mám starou desku na které má AGP ještě 3,3 V a chci tam nacpat tu nejlepší možnou grafiku,poraďte prosím.
Radeon 9100 jel u me na AGP ver 1.0 2x v pohode,
a taky GF2MX, GF2Ti
a kdyz uz ses tady u nas v ostanich kartach tatk i vsemozny V3,....atd atd
Já mám V3 2000@3000 takže potřebuju nějaký upgrade.Díky za tip.Citace:
Původně odeslal Lukas L.
nechceš V5 ;D ?
Jasně,je to novější typ:Citace:
Původně odeslal Tempest
Podporuje velké textury,2 x VSA 100,SW HW T&L !!!! (novinka),plná podpora driverů (asi tak jednou ročně),bezproblémový chod (zvláště v nových deskách s AGP 1,5V) ,velikost karty (ano velikost karty tam fakt je),nadále asi stovky dalších vymožeností a fičurek,ke kterým bezesporu patří 6ns. paměti Hyundai (v horším případě Toshiba),které svým výkonem předčí i ty nejnovější karty a svou nízkou provozní teplotou se řadí mezi tzv. "domácí přímotopy" ,zatímco dva grafické procesory s označením VSA 100 se právem mohou pyšnit přívlastkem "topné tělesa".
Bezesporu je to to nejlpeší,co může v dnešní době grafický trh našim pařanům nabídnout a nebál bych se i fráze : "kdo nevoodí,ten .... " (doplňte,velice by mě to zajimalo :) )
Omluvám se za velice osekanou prezentaci tohoto produktu,ale musím jít pařit (samozdřejmě ode dneška pouze s Voodoo 5)
Nashledanou
ja vim, kdo nevoodí, tomu to nechodí :lol: :lol: :lol:
ked mi to kyrii co potm robi mne ? k...i ?Citace:
Původně odeslal Rabban
;D
hmmm, tak odpoved na tuhle otazku nechavam na fandech vaseho zeleza :arrow: :lol: