V SR predava vyrobky tejto firmy libra, hadam to tu coskoro bude. Vykonovo to mozno nebude nic moc, ale pre niektorych uzivatelov to mozno bude stacit.
http://www.3rsystem.co.kr/english/pr...n/poseidon.jpg
Printable View
V SR predava vyrobky tejto firmy libra, hadam to tu coskoro bude. Vykonovo to mozno nebude nic moc, ale pre niektorych uzivatelov to mozno bude stacit.
http://www.3rsystem.co.kr/english/pr...n/poseidon.jpg
Mne sa to paci,jednoduche,dufam ze aj lacne.Trochu sa to doroby a je to super vodnik.Nemas nahodou odhadovanu cenu??
nie :( ..ale podla cien 3R by urcite nemala byt vysoka.
nevis jestli neprodavaj jen ten radiator ?
Však uvidíme... :wink:
Zatiaľ na ich stránkach nič nie je... :(
ze bych presel na vodu? :))
sbihaj se ti sliny co ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Pekný zásobník. Budou to prodávat i zvlášť, nebo jen set? Jaké to má hadičky?
myslim ze sa to bude predavat iba ako set. Ale ..clovek nikdy nevie. Je celkom mozne, ze sa to bude dat kupit aj zlvast. Osobne si myslim ze to az taky velky problem nebude, pac kazdy chce nieco ..niekto radiator niekto blok, iny zase zasobnik ...
No ten zasobnik je docela peknej, asi si budu muset neco podobneho slepit presne na miru svemu vodnikovi.
No vcera som telefonoval s obchodníkom z LIBRY a hovoril že sa to má začať dovážať od 1/03 a malo by to sáť okolo 5000 za komplet
To je v tom len jeden chladiaci blok a xcu za to 5 litrov ??? :o
Presne tak a to este neviem ci to je s depkou!
Tak za tu cenu zlatej Aquacool ;D
jjjj .... zlatej AquaColl :) Nak
5 litrov za hento???
to je joke alebo co??? tipujem, ze to ma chladiaci vykon asi ako moja alpha s deltou na plno...
to uz radsej aquacool:-)
tak zase 5000sk s dph neni az tak vela. Dajte si to na CZK ..a uz je to o inom... , ja si to cele ale rozhodne nekupim. Ked tak zozeniem nieako ten radiator [ak bude dobry] a mozno este tu plexi nadobu s pumpou.
Jako Aquacool je fakt nares, a to este stoji set tolik jen kuli tomu ehaimu protoze to je fakt hodne kvalitni cerpadlo. Jako ted sem si to pritah domu a namontoval a je to super. Za tu cenu k nezaplaceni.