Prosím Vás ktorý sa vyznáte v ATInách pomôžte mi.Mám problém s TV outom nedá sa ani zapnúť.Nejde mi dokonca ani nainstalovať Hydravision. :evil: Pradeťe mi ako to mám spojazdniť.Som z toho lama :oops: Doteraz som mal len Gforca a to išlo hned.Dík.
Printable View
Prosím Vás ktorý sa vyznáte v ATInách pomôžte mi.Mám problém s TV outom nedá sa ani zapnúť.Nejde mi dokonca ani nainstalovať Hydravision. :evil: Pradeťe mi ako to mám spojazdniť.Som z toho lama :oops: Doteraz som mal len Gforca a to išlo hned.Dík.
musis mat TV pripojenu pri starte PC myslim, niekedy ju ma potom problemy zdetekovat. pripadne ju nezdetekuje vobec pokial nie si pripojeny priamo cez S-video ale pouzivas nejaku redukciu.Citace:
Původně odeslal NOD
No tak telku som mal pripojenu uz pri zaciatku/starte/ a aj tak to nezdetekovalo.Mam to prepojene cez tu redukciu co som dostal ku karrte.Nemam na bedni S-Video takze to mam len cez tu redukciu.Problem je v tom ze aj ked to mam od startu prepojene tak vobec nemozem zapnut v displayoch TV.Stale tam mam len monas.
Ja mam sice hooodne starou ATI a taky sem mel problemy. Neslo mi to zapnout dokud sem mel rozliseni vetsi nez 800 X 600. Kdyz sem ho dal prave na 800 X 600 tak uz to zapnout slo.
To mam ako prevadzkova kompik koli filmom na 800*600? ???
Tiez som mal taky problem lebo som nemal dost dlhy S-video kabel a na coaxe mi to nechcelo behat. vyriesil som to aj kupou dlheho S-video kabla ale ked ma niekto riesenie ako na to s coaxom tak sem s nim :-)Citace:
Původně odeslal NOD
Myslis ze to je tym koaxialom?
Vzdycky je to v kabelazi. Nejcasteji v redukci...
Kuva to aby som zas kupoval nove kable. :evil:
Mnohem levnejc vyjde nakoupit konektory, samotnou metraz a napajet si to sam. Pak budes mit 100% jistotu. a muzes si navic udelat takovou 5-ti metrovou redukci nebo kolik vlastne potrebujes. :wink:
Ale ja by som poterboval neaku schemu na Svideo/Scart alebo Svideo/cinch.Dik
tady ju mas...Citace:
Původně odeslal NOD
http://www.tvfreak.cz/index.php?sekc...l&clanek=scart
Díky.
Pani som strasne nasrany pretoze vcera som kupil novy kabel aj so skart prevodnikom a ono to stale nefacha. :evil: Ked zapnem komp tak mi blikne bedna a nic .Zostane len cierna obr. a pod woknami sa to neda zapnut.Pls.Help.
Na kartě Obrazovky TV vůbec neni nebo je tam zašedlej obrázek TV a jeho tlačítko nejde zapnout? Máš dobře naistalovaný Catalysty včetně příslušnýho Control Panelu? V TV máš kabel zapýchlej přímo v cinch vstupu nebo přes scart redukci? (Máš dobře zastrčenou scart redukci v TV? Je ta scart redukce v pořádku včetně přepnutí in/out? Ze života: Kámoš měl scart redukci, která byla asi o 1mm větší než otvor v tv, redukce tam byla zastrčená, ale né úplně - lámal si s tim hlavu skoro tejden včetně nákupu novejch kabelů, skoro to šel reklamovat) Máš televizi přeplou na správnej vstup? Vyzkoušej to s jinou TV. Běž s tim do obchodu, kdes to koupil a nech si to předvést v provozu včetně zobrazení na TV..
Este dnes xcem skusit tie katalisty nakopnut nanovo a uvidim co to spravi.Ale urcite dam zajtra vediet.
Uz som nakonci s nervami.Ono to stale nefacha. :evil: Neviem co mam robit kable mam nove,katalisty mam nove akura co som dosiahol je to ze pri starte mi parkrat blikne obr. na bedni.NIC VIAC. :evil:
Aku mas TV ? kolko Hz ? a ake ma vstupy ?Citace:
Původně odeslal NOD
Klasika 50Hz,Neaka shit Funai ,vstupy scart a cinch.Ale na Geferoce to behalo v poho.
tak to skus prepojit cez videorekorder, ten musi mat S-videoCitace:
Původně odeslal NOD
Nema vsak v tom je ten problem. :wink:
Skúšal si to prepojiť cez scart ?
No jasne ze skusal ale to iste len blikne a nic. :evil:
Mne to tiež robilo problémi. Stále som to skúšal zapájal, odpájal, ištaloval a zrazu to začolo ísť ani neviem prečo a už to ide stále. To som ti asi moc nepomohol :? .
Máš aj najnovšie wdm ovladače ?
Ale ja nema VIVO mam len VO