-
Čo je s obrazom
Cafte. Mozete mi niekto poradit, ako vyriesit moj problem s obrazom? Prepojil som PC s TV (klasika, cez TV-out) a obraz na TV je nejaky divny. Bezia cez neho tmave a svetle pruhy. Predtym to fachcilo a mal som tam tenky tieneny kabel. Teraz som ho vymenil za hruby koaxial (hrubsi sa asi ani nevyraba) a zhorsilo sa to. Cinche som pekne zapajkoval, tak nerozumiem, preco sa to zhorsilo?
Pocul som, ze aj frekvencia robi svoje, ale nic som nemenil, len ten kabel.
Dik za pomoc.
MSI K7S5A, Athlon 1600+ (zatial)(Palomino), DDR 256/333 PQI, Maxtor
DiaMax 15 GB, Riva TNT 2 + TV out, Teac RW 32/8/8
-
Viděl bych to tak, že ten koax má nějakou jmenovitou impedanci(50 nebo 75 ohm). Tak proto. Tak tam vraž zpátky ten stíněný kablík, a máš pokoj.
-
No hej, to by bolo najlahsie. Lenze ja som musel predlzovat kabel, lebo som sa prestahoval do druhej izby. A myslim, ze keby som kupil 16 metrov (to je teraz vzdialenost od PC ku TV) toho tenkeho kablika, asi by to dopadlo podobne. :?
-
Já když propojím kompl s televizí, tak mě ten obraz jede černobíle. Nevíte čím to může být? Je možný, že když ten kabel je S-VHS scart a doma je nějaká starší televize jenom s VHS scartem, tak že to dělá??
edit: No jo no... :oops:
-
Chlapi (specielne Bigwolf) tohle mi nedelejte ! Rve mi to koule :roll: :wink: ;D
Resilo se to tady v obou sekcich snad 100x. Umite pouzivat Search ???
Schvalne nehodim linky :idea: :lol:
-
Taj uz som to vyriesil. :-) Konecneee. Stacilo iba odpojit kabel od anteny a obraz je krystalovo cisty. Aj tak dik.