mohl by mi nekdo rict co to je a jak to funguje ? ;)
Printable View
mohl by mi nekdo rict co to je a jak to funguje ? ;)
Jedná se o to, že v některých BIOS je navíc tato položka, která automaticky přetaktuje na maximální stabilní frekvenci. Po odklepnutí (a po varovné hlášce) systém postupně zvyšuje frekvenci po 1 MHz a testuje. Proběhne-li test OK, opět zvýší.... Až neproběhne sníží frekvenci asi o 3 MHz zpět a restartuje. Běžný OC si toto udělá sám, na druhou stranu tady odpadají starosti, že když to přeženu, musím resetovat CMOS.
Ale pokud se nepletu, tak Soltek implantuje Redstorm akorat do Via chipsetu, neni-liz pravda ???
O jake desce se to vede rec ? Jestli to nahodou nepatri do jine sekce...
Sice na webu najdete uvedenej redstorm i u moji desky, (jako jakousi moznost - "optional") ale to jen proto, aby nemuseli prepisovat texty. :wink:
dys sem mel solteka drv, tak se mi redstorm moc neosvedcil-vzdycky se zadrhnul na fsb 145 a pritom sem to moch stabilne provozovat kolem 160
U FRN2 tam byl aspoň obrázek při POSTu, který s biosem 1.4 zmizel a s overclockerskym BIOSem 1.4 zmizel i obrázek Soltek a je tam ENERGY :evil: , ale zase je to BEST BIOS I've ever had! ;D
A co to ma spolecnyho s Redstormem ???
Třeba, že už tam není ten obrázek Redstorm :idea: ;D
No to je teda vazne super duvod. :roll:
Já vim. Já sem mimo :roll:
Soltek 75FRN2L by RedStorm Overclocking podporovat mělo.
Tak mi sděl jak, rád se přiučím. Jak již bylo řečeno výše, je o tom pouze taktní zmínka na internetu.
Přesně tuto desku mám. Při spuštění computeru se tam napíše blbla a REDSTROM OVERCLOCKING... nezkoušel jsem to, ale myslím že tam ta podpora je... souhlas laswer :-)Citace:
Původně odeslal laswer
Tak mi řekni, kde se to dá v BIOSu něco jako nastavit, aby to fachčilo, protože když jsem zahořoval procák, tak jsem žádnej automatickej růst frekvence nepozoroval :idea:
Ale no tak... Deti... :wink:
To logo je tam prece jenom pro "okrasu" :!:
Vazne, Soltek aplikuje Redstorm POUZE na desky s VIA chipsetem... NA nVidia ani omylem... Zrejme nejsou vzajemne kompatibilni (chipset a funkce). To logo stejne jako popis na netu tam jsou pouze z lenosti editovat...
Flashnete si overclocking BIOS a uz Vas redstorm logo nebude vice obtezovat. :idea: