Mám základní desku Gigabyte GA-7VAXP s podporou AGP 8x a grafiku Nvidia GeForce 4 Mx 440 64DDR ale v oknech (WIN XP Pro) se mi detekuje jako AGP 2x? V čem je problém? Please help
Printable View
Mám základní desku Gigabyte GA-7VAXP s podporou AGP 8x a grafiku Nvidia GeForce 4 Mx 440 64DDR ale v oknech (WIN XP Pro) se mi detekuje jako AGP 2x? V čem je problém? Please help
v cem ti to okna pisou?
v biosu si predpokladam byl a nastavil sis tam agp4x, ze?
od jakyho vyrobce ta karta je? treba MSI ma program gde se to da v oknech po restartu prepnout, ale nevim jestli funguje :-)
Melo by to jit prepnout taky v Powerstripu.... kde je mimochodem napsany jak to prave jede....
no mam taki msi gf4 mx440 a zadnej program ktery by to on-line prepol neznam. je tam jenom program kterej ukazuje aktualni rychlost agp a sice sou tam akoze checkboxy ale kdyz na nejaky kliknes tak se nic nestane.Citace:
Původně odeslal LookAS
hlavne zlezi na tom, co mas v biosu..Citace:
Původně odeslal iwi007
No právě! v BOISu se tohle nastavit nedá! Jen klasicky výběr PCI/AGP toť vsjo. A v oknech mi to píše na liště klasicky přes vlastnosti grafiky a upřesňující nastavení
tak si pořiď program NvHardPage a tam si aktivuj položky AGP options a Hardware options a pak ti v ovladačích tyhle položky přibidou a v obou nastav AGP 8x já měl ten samej problem a tohle pomohlo.