MSI K7N2- L co je to za dosku. Mozem ju mat zadara takze neviem ci si mam nechat mojho epoxa alebo tuto dosku.
+ napiste mi please ake ma vlastnosti OC
Printable View
MSI K7N2- L co je to za dosku. Mozem ju mat zadara takze neviem ci si mam nechat mojho epoxa alebo tuto dosku.
+ napiste mi please ake ma vlastnosti OC
Pokud myslis delta - L tak to je deska vybavou srovnatelna s tvym Epoxem 8RDA, s tim ze ten Epox ma asi lepsi taktovaci schopnosti.
No ten EPoX neni moc dobry.
A ake su skusenosti s touto doskou ???
No to ti nikdo asi nerekne, je to nova deska, ktera se teprve zacala prodavat.
Ja mam zkusenosti s Deltama a moc ruzove nejsou.
Ja bych ted moc neradil brat MSI...
NO keby si ju mohol doma vyskušať. inaq MSI moc nemam rad. AK si spokojny s Epoxom (čo asi moc nie :) tak skus MSI.
Zatial ta doska frci :D asi som dostal dobry kusok :D ficim z 2500+ na 3000+ pri 1,700V :D ( zatial ;D )Citace:
Původně odeslal cLiVe
Kua hosi ako zapnem DualDDR ??? Alebo je to uz standardne zapnute ???
Mno mě by to taky zajímalo jak se to dělá
ja mam MSI K7N2-L a nemuzu si stezovat
jedu stabilne na 200MHz(FSB) a je to parada
sice me tedka odesel zvuk, ale to vyresi reklamacka ;D
jo a DDR se nikde nezapinaji!!!
musis to akorat dobre narvat do slotu(podle manualu) a mit stejny pameti
No to mam, ale ziaden extra total brutal vykon som nespozoroval ;DCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
No to mam, ale ziaden extra total brutal vykon som nespozoroval ;D[/quote]
vdyt se to tady probiralo nekolikrat
ty to poradne nepoznas, vyuziji to jenom nektery aplikace
zkus si najit starsi clanky, ja jsem se o to moc nezajimal, protoze jsem nemel tolik penez na pameti ;D
Podla mna je to skvela doska!!! Mam ju asi 2 dni a som brutalne spokojny. Rozhodoval som sa medzi EPOXOM a MSI a vybral so to lepsie ;D Zatial je totalne stabilna
Ja sem nadmirru spokojeny.Akorad ze nejde pridat napeti na CPU vice jak 1.8V na 1.75V procak.A jesteby to mozna chtelo regulaci napeti na cipovku 3.3V.Jinak supr.Zvuk je taky skvelej.Pokud chces vyuzit USB2 tak musis mit servis pack micrositu.Pak jeste nezobrazuje nisky otacky vetraku (to az od 2700ot/min) a neukazuje teplotu z diody v jadru,ale jinak ji snima kvuli prehrati a to funguje (jen sem nepatrne nadzved chladic a okamzite se to vyplo-nastesti!).Ja mam cistou K7N2-L a nevim jakej je rozdil mezi tou deltou.Mam max FSB 200MHz.
Citace:
Původně odeslal b3nco
Dual nijak nezapínáš, aktivuje se sám osazením pamětí do danných slotů. Podívej se do manuálu k desce, většinou je to DIMM 1+3, nebo DIMM 1+2.
Nemusím asi ani psát, že musíš mít dvě paměti, lépe značkové, né každé fungují v dualu.
ja sem s ni take spokojen / viz. podpis,a dala by urcite vic ,cejtim to/
a co ja slysel od lidi co maj EPOX /nebo zkusenosti s ni//treba je to nahoda/ , tak jim prej driv odchazi do kremikovyho nebe :|