Nod32 v 2.00 or Norton Antivirus 2004 beta ?!?!?!?!?
Printable View
Nod32 v 2.00 or Norton Antivirus 2004 beta ?!?!?!?!?
jednoznacne NOD32
uhm ja pouzivam norton antivirus 2k3 ... o co prichadzam ked nemam NOD? :)
MadCap
No já požívám NAV 2k3 a jsem spokojený betu bych sy neistaloval jako jediný antvir jedině jako doplňujicí.
Ja mam tiez Norton 2K3 a spokojnost nadovsetko.
Ja som tiez dlho pouzival NOD32.
Ale v poslednom case sa mi paci McAfee Virus Scan - lebo je free a velmi casto je aktualizovany
Odporucam NOD32 (teraz uz vo verzii 2). Pouzivam ho uz niejaky ten rok a nemal som snim ziadny problem, aj ken nova verzia ma niejake mensie muchy, ale to sa urcite poopravuje v novych upgradoch.
Ja pouzivam AVG! Zatial som spokojny. Ma caste aktualizacie a nezatazuje system 8-)
Ja pouzivam... ooooops ted vlastne nic ale mel sem AVG a mel sem i AWAST32... awast to je SHIT TOTAL ... a AVG mi celkem postacilo... nahodil sem este FIREWALL a pohoda...
Právě jsem taky přesedlal na NAV 2003, předtim jsem měl Avasta4 Home, ale ten zabíral dost paměti (se vším všudy cca 34 MB), kdežto NAv u mě má se všim všudy cca 22 MB.
Zostavam pri obidvoch. t.j. Nod32 v2.0 a Norton Antivirus 2k4 beta
antivirak-nepouzival sem, nepouzivam, nebudu pouzivat ;D
To je odvaha. ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
no a vira sem mel jednou-neskodnyho a navic proto, ze sem si ho schvalne sosnul z mejlu, protoze sem chtel vedet co bude delat ;D
Clovek nikdy nevie kto mu co posle.
Ja som pouzival pred tym AVG 6.0 a viry si robily v conpe co chcely ako keby som tam antivir ani nemal.
jsme dva ;DCitace:
Moje řeč, je to zbytečnost co akorát zasírá paměť :DCitace:
no jasne najvetsi profici .. skorej najviac naivny! si ako myslis ze ta ochrani alah? .. bez antiviru ani na krok :!:Citace:
Původně odeslal kecinzer
btw ja pouzivam aktualne Norton Antivirus 2004 .. v teste 100percentna uspesnot akurat je trosku pomalsi ako niektore ine :(
MadCap
No newim, ale jedu bez antiwiru rok a žádnej problém, sem permanentně připojenej na net a w poho :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
Možná to bude tim že nemam weřejnou IPnu a sem schowanejm za tunou Firewallů a antiwiráků TESmedie :D