Konzola MMC nemůže otevřít soubor windows\system32\devmgmt.msc ,
nedostanu se kvůli tomu do správce zařízení :evil: :evil:
prosím poraďte někdo!!
Printable View
Konzola MMC nemůže otevřít soubor windows\system32\devmgmt.msc ,
nedostanu se kvůli tomu do správce zařízení :evil: :evil:
prosím poraďte někdo!!
1) je tenhle soubor v tom adresáři ???
2) máš oprávnění k tomu adresáři ???
jo ten soubor tam je a odpovídá i velikostí , zkusil sem ho zkopírovat z druhého PC, ale ten to nebere.A práva pro přístup mám jako administrátor, navíc tam je FAT32
vir ??? scandisk ???
zkusil jsi spustit ho ze start - spustit ??? napsat tam devmgmt.msc... :?
Jsou to čerstvě nainstalovaný XPčka takže vir to asi nebude.
Stalo se to potom co jsem naistaloval ovladače pro TV kartu, no a potom
co sem pustil aplikaci pro TV a tam dal rozlišení 720xněco se ty XPčka zhroutily .Jinak všechno chodí normálně, jen ten spravce ne! ???
A co teda ty ovladače odinstalovat, to jsi zkoušel? Aspoň budeš (možná...) vědět, čím to je!Citace:
Původně odeslal Martin_Hanuš
i po odinstalování ovladačů to dělá dál.spíš si myslím že to bude tím že tyhle XPčka maj v sobě servispack ,ty starší mě to nedělaly
a rucne kdyz ten file najdes a poklikas to nejde? me jednou se z ovladacich panelu nepovelo nahodit disk managera ale pokud sem to udeal ruco tak to slo
a co takhle pravy tlacitko na tento pocitac a dat 'spravovat' nebo start spustit a 'compmgmt.msc' ..funguje aspon tohle??
spustit samotná nejde to jsem zkoušel,jěstě to zkusím přes ´Tento Počítač´ a 'spravovat' ale myslím ze tam to tu konzoli taky asi načítá
a máš XP Home, nebo Prof.?
Mám XP prof., ale už sem tam vrazil ty starší bez service packu a už to chodí bez problémů ;D .Takže všem díky za rady.