Mate nekdo OSOBNI zkusenosti s deskou Asus P4S533? Myslim osobni zkusenosti, ne jedna baba povidala, sis je smejd apod. Diky za objektivni nazory.
Printable View
Mate nekdo OSOBNI zkusenosti s deskou Asus P4S533? Myslim osobni zkusenosti, ne jedna baba povidala, sis je smejd apod. Diky za objektivni nazory.
sef ji ma v PC a naprosto bez problemu ... instalace WXP jako vino ... jede na ni G550 v poho
OC jsem nezkousel
Osoboné skúsenosti mám! :) Takže úplna pohodička, žiadne problémy som nemal, vsetko šlape ako má!
Čo sa týka taktovania, tak takéto skúsenosti už nemám, akurát včera som sa trošku pohral s FSB, ktoré som skúsil zvýšiť zo 100 na 160 (čím som dostal 2.8 GHz) a šlo to bez problémov! ;) Čo som čítal staršie príspevky, tak nikto sa nesťažoval! :) A aj na samotnej krabici je písané, že Easy Overclocking! ;)
Mám ju doma už isi rok.Žiadne problémy som s ňou nikdy nemal.
Stabilita perfektná vo Win2000 aj WinXP.P4 1,8@2,5 .Mám v nej 1024Mb RAM v dvoch 512Mb moduloch a idú asi na 350Mhzoch úplne stabilne.aj keď
výrobca zaručuje len 512Mb na 333Mhz.Bios používam 1009C a teraz tam mám betu002 1010C.
Presunul som to do SiS.
Taky jsem jí vlastnil a můžu jen chválit ;D
1,6A @ 2,656 MHz :wink: :D ,prostě pohodička