Se sestavou v podpise mi nechce nabihat procesor od frekvence 1500 a vys. 100% vim, ze to neni 1) procesorem (stabilne behal na 1600) ani 2) pametma (behaly na 160). Jeste zkusim stahnout novy bios, ale jinak fakt nevim...
Printable View
Se sestavou v podpise mi nechce nabihat procesor od frekvence 1500 a vys. 100% vim, ze to neni 1) procesorem (stabilne behal na 1600) ani 2) pametma (behaly na 160). Jeste zkusim stahnout novy bios, ale jinak fakt nevim...
No tak to je otazka do placu.....moze to byt hocico aj procik ked donho hustis 1.825v.....nie je to malo zalezi aj kolko mas ten procik a aku maval teplotu :wink: moze to byt aj v RAMKE...spusti si program GOLDMEMORY......
napeti cpu nee, TB snese dlouhodobe i vic nez 1,85V a pameti jsem projel taky a zadnej problem.Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Jestli to není grafikou (frekvencí AGP) -- zkus trochu zvednout AGPvolt.
Myslim, ze 8K3A nema moznost zvysovat AGP voltage. Ale nejsem si tim jisty, nemam svuj komp pri ruce, takze to nemuzu zkontrolovat...Citace:
Původně odeslal Marty
ja se na to vecer mrknu, ale mam pocit ze mas pravdu, to bych asi zaregistroval...Citace:
Původně odeslal Zilla
NA 8k3a nema možnosť zvyšovať AGP voltage. ale tou grafikou to može byť pravda.
no neviem... ja mam sice 8K3AE (osekana verzia 8K3A) s najnovsim oficialnym BIOSom a mozem pridavat 0,1; 0,2 a 0,3 V... skus nahrat new BIOSCitace:
Původně odeslal cLiVe
Žiadny bios na 8K3A nevie meniť AGP Voltage !!Citace:
Původně odeslal arcanus
no dobre, tak to asi bude tym ze mam 8k3ae - ospravedlnujem sa za ten off topic :roll: :?
myslis kvuli frekvenci agp? ta ted je na necelych 75mhz, coz je malo na to, ze jela v pohode na 40 i vic...zitra tam flashnu jiny bios a uvidime...Citace:
Původně odeslal cLiVe
tak jsem tam dal novej bios a prd :-( . kdykoliv se dostanu k 1500mhz, tak to nenajede ani do POSTU. zkousel jsem i s ramkama na 133 asynchronne. zajimavy je, ze se to stane pri nasobici 10x a vejs ???
Ja mam K3A+ a vpohode 2000+ (real), pocitam ze ti neco zdechlo (nakej kondik ?). Nebo nakej problem s nasobenim = blbe odemceny, degradace casem je klidne mozna.
OT: Jenom dodam, ze neni dobry uvadet odkaz na podpis, kerej se muze zmenit a pak uz nikdo nevi vocogo.
L1 mustky jsou spojeny od vyrobce, takze tam neni zakopanej pes. doufam, ze deska je ok, to by me docela nas*alo :evil:Citace:
Původně odeslal Jezevec