Nejlepsi OC BIOS pro Soltek FRN2L download
Dear customer:
Thank you for contacting Soltek.
Attached is specially BIOS of 75FRN2 for power user, please read "awd-how to update" carefully before updating BIOS.
Please choose [Optimal] instead of [Aggressive] for CPU interface in Advanced Chipset Features of BIOS while overclocking.
Website: http://www.soltek.com.tw
Tak tohle jsem vymamil ze Solteku... Mel by to byt posledni BIOS 1.4L s moznosti overclockingu :-o
stahovat muzete na http://www.sweb.cz/halen/temp/75frn2o.zip
oops: zde je verze 1.7 OC :-)
stahovat muzete na http://halentech.czweb.org/temp/75FRN2L17O.zip
Re: Nejlepsi OC BIOS pro Soltek FRN2L download
Citace:
Původně odeslal Halen tech
Tak tohle jsem vymamil ze Solteku... Mel by to byt posledni BIOS 1.4L s moznosti overclockingu :-o
HE ??? ??? ??? ??? ???
To si jako objevil Ameriku ? Ja uz ho mam pres tejden a rozhodne nejsem sam ! Vzdyt je z 20 cervna...
Jinak nevim proc to vzruseni, ale oproti 1.3 jsou tam dve naprosto minimalni zmeny. Takze se zase uklidni. :wink:
BTW: Co to je BIOS s moznosti oc ? To je snad kazdej, ne ? ;D ;D ;D
Citace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Původně odeslal Halen tech
HE ??? ??? ??? ??? ???
To si jako objevil Ameriku ? Ja uz ho mam pres tejden a rozhodne nejsem sam ! Vzdyt je z 20 cervna...
Jinak nevim proc to vzruseni, ale oproti 1.3 jsou tam dve naprosto minimalni zmeny. Takze se zase uklidni. :wink:
BTW: Co to je BIOS s moznosti oc ? To je snad kazdej, ne ? ;D ;D ;D
hmm Ameriku jsem mozna neobjevil, ale tohle je BIOS zaslany primo ze Solteku, ktery na oficialnim webu Solteku nenajdes. Je to specialni BIOS s moznosti synchronniho taktovani FSB CPU a FSB pameti, takze asi tak....
VSE BERU ZPET ! :oops: ;D ;D ;D
Skutecne tam je delicka FSB/RAM :!:
Hmm, ale az v dobe, kdyz uz ji nepotrebuju... :?
Jak si teda mam vysvetlit, ze ji Soltek do ofic. Biosu nedava... Ze by byly problemy s asynchro provizem...?
Jinak diky za moznost odzkouseni :wink:
Citace:
Původně odeslal Dawe
Jak si teda mam vysvetlit, ze ji Soltek do ofic. Biosu nedava... Ze by byly problemy s asynchro provizem...?
V oficialnim biosu to teda bylo! Ja koupil desku teda s verzi 1.1 nevim jak vy, takze me to neprineslo nic novyho...
Citace:
Původně odeslal Ocampa
Citace:
Původně odeslal Dawe
V oficialnim biosu to teda bylo! Ja koupil desku teda s verzi 1.1 nevim jak vy, takze me to neprineslo nic novyho...
Ale od 1.2 je pryc ! Kdyby sis procet nejdelsi thread o teto desce, nemusel bys psat tyto posty....
A snad nikdo z nas si nenechal 1.1, takze to ted vsem vratilo vymodenou delicku (ja uz ji ale dnes opravdu nepotrebuji) a jaky je prinos tohoto biosu, to nech na kazdem, at zvazi sam.