Mno myslim ze v mem pripade to byli tlumivky ve zdroji, ale cemu presne to bzuceni vadi ??? Hafo se to rozkmyta ale to nema prece na funkcnost vliv... :?:
Printable View
Mno myslim ze v mem pripade to byli tlumivky ve zdroji, ale cemu presne to bzuceni vadi ??? Hafo se to rozkmyta ale to nema prece na funkcnost vliv... :?:
A co to mas za "kvalitni"desku?
rikam ze to nejsou tlumivky na desce ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Cred
ale jinak mam MSI
a nemas treba zdroj fortron?
ne mam eurocase?!
ale zajimalo by me cemu to vadi?!!?!??!!
Nevadí... jen mají trochu chatrnější konstrukci no ;D holt lowend zdroj... :roll:
No nevim...,ja kdyz jsem zacinal s vodnikem(to nebylo jeste XP ;D ),tak pri pouziti destilky to taky trochu srcelo(mel jsem podezreni na kondenzaci coz se nakonec potvrdilo....).Ale ty tam mas asi AIRcooler? :wink:
jj je tam aircool ;)
myslim ze to budou ty tlumivky
kondenzatory sou uplne studeny a naprosto v poradku (neoloupany atd)
Jasne, pokud Ti ten zvuk nevadi, tak je to ZATIM v klidu.
Ale bacha, aby deska nakonec neodkracela do nebe - ta moznost je dost velka - uz jsem to videl na vlastni oci. :!:
Pro zacatek si kup poradnej zdroj :wink:
hehe
dela to jen pri prime ;)
pri cpu stability test to nedela a za provozu taky ;)
casem to vyresim lepsim zdrojem....
Mne nieco podobne robil noname zdroj 350W ked som nan pripojil novy Maxtor 80GB 7200/2MB..sycalo to pri zatazi CPU, citani z HDD a tak...ak som tam dal disk WD 40GB 5400/2MB tak to nerobilo... vymenil som zdroj za Fortron, a prestalo to hmmm tie lacne zdroje nie su zrovna najlepsie riesenie..nehovoriac ze ten Fortron ma o 100W menej a stiha v pohode...Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
mam presne toho maxtora ;)))Citace:
Původně odeslal lipkajz