Mam problem,
mam mb asus p4p800 a po naistalovani asus probe a prvnim restartu mi uz tato utilita nejde (nemuze otevrit Aslm75.sys) stejny problem sem mel i s deskou a7v8
operacni system je winxp sp1
Printable View
Mam problem,
mam mb asus p4p800 a po naistalovani asus probe a prvnim restartu mi uz tato utilita nejde (nemuze otevrit Aslm75.sys) stejny problem sem mel i s deskou a7v8
operacni system je winxp sp1
Aku verziu mas toho probe ? Posledna je tusim 2.20.70 alebo tak nejak ja mam este 2.20.40 na nforce2 a funguje bez problemov.Citace:
Původně odeslal alby
tak mam 2.20.02
Skus si pozret novsiu verziu na nete a tu vyskusaj.Citace:
Původně odeslal alby
To Asus vydáva každý deň novú verziu? Veď ani nie pred dvoma mesiacmi som stiahol 2.20.05 ..a to bolo vtedy sa mi zdá to najnovšie! :eek:
Taky nechapu proc porad vydavaji nove verze,kdyz oproti starsim,zadne zmeny nevidim :?:Citace:
Původně odeslal hobbes
Nova verzia oproti starym ma vylepsene napriklada meranie otacokk ventilatora v starej bolo minimum 1200 co ja mam 2.205 je 600 mozno teraz je este menej :DCitace:
Původně odeslal Radar
Heh.. tam bol asi preklep! :) Najnovšia verzia nebude 2.20.70, ale 2.20.07! :) Pred tyždňom na asusackej homepageske bolo 2.20.08. Tak potom už tie každodenné aktualizácie beriem späť! :)