Dá se přehodit ANG.verze na verzi českou?
Jedná se o HOME verzi a nevím nevím... :(
Printable View
Dá se přehodit ANG.verze na verzi českou?
Jedná se o HOME verzi a nevím nevím... :(
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=25469Citace:
Původně odeslal DAFER
Nechápu???
tak pre menej chapavych >> ano da :)Citace:
Původně odeslal DAFER
MadCap
Nejsem mene chapavy ale ten odkaz jaksi nema nic s docinenim na moji otazku.....Citace:
Původně odeslal MadCap
Mam language pack, kterej ale bohuzel nechce prekopcit cestinu do XP HOME verze a pise ze to jde pouze do XP Prof. verze.....tak mi prosimte vysvetli jak na to?
Prosim
U Home Edition se to "přehodit" nedá. Language Pack je opravdu určen jen pro anglickou "corporate" verzi XP Pro, která jej jako jediná podporuje (už jsem tady o tom psal, je to pro firmy, kde se na PC střídají lidé)...
Jediná možnost je přeinstalace - pokud ji uděláš jako upgrade, pak zůstanou zachovány jak aplikace, tak i nastavení.
upgrade jako na českou Prof. verzi? hmm to je škoda já potřebuji využít právě tu českou HOME a uživatel je poněkud staršího věku a ang. s mu nelíbí :(Citace:
Původně odeslal Karel_M
upgrade jako na českou Prof. verzi? hmm to je škoda já potřebuji využít právě tu českou HOME a uživatel je poněkud staršího věku a ang. s mu nelíbí :(Citace:
Původně odeslal Karel_M
joj sorry clovece som prehliadol ze to chces na home :oops: ale doporucim ti to presmazit xp prof cz a mas po starostiach ...Citace:
Původně odeslal DAFER
MadCap